boligindretning Børneværelser Hjem Inspiration mortilmernee.dk

House Tour i billeder incl det grimme…..

16. september 2019

Jeg var fuldstændig blæst bag over, over jeres fine interesse for min lille housetour, som jeg lavede sidste uge på Instagram. Den ligger som IG TV ude i mit feed, således den ikke forsvinder, og man altid kan gå ind og finde den. Der var utrolig mange spørgsmål undervejs, til gulve, til lamper, til tapet, til møbler, køkken, gardiner osv osv…..

Idag har jeg igen været en tur rundt, jeg har ikke stylet noget som helst, bare taget billeder her til morgen, hvor jeg var heldig at solen igen ramte ind af vinduer. På den måde kan I få samme tur, bare i billeder, og med mulighed for at se det hele på en lidt anden måde, og som her ser ud på sådan en mandag….

Og som noget nyt har jeg faktisk tilføjet lidt billeder af kælderen. Jeg har lagt dem op i sort/hvid, fordi der simpelthen er SÅ rodet, og i farver, blev det bare for meget for mig at ligge dem op. Men jeg gad faktisk heller ikke rydde op for billedernes skyld, for der er meget sjældent opryddeligt nede i den kælder, og billederne her viser derfor det mere ægte hverdags blik, som jeg nok egentlig også holder aller mest af.

Så for jer der spørg, hvordan vi altid kan holde det så ryddeligt….. Det kan vi fordi, jeg ofte bare starter med at kaste rodet ned for enden af trappen, og så tager jeg det en anden dag…. ha ha…..

But here it goes….. Velkommen indenfor hos os 🙂

Spisebordet, hvor bordpladen er fra Thorsø og foden er lavet af en smed i Horsens
Kig fra soveværelse og ind i spisestuen, sengetøjet er fra IKEA
Mit yndlingsvinduer som altid indeholder mine favoritter
Køkkenet som er fra IKEA, og lampen på væggen er pleas wait to be seated
Udgang til terrassen fra køkkenet
Vores lille bitte køkken med yndlingskeramik på hylden
Kigget fra stuen og ud gennem spisestue til soveværelset
Stuen
Vores lille gang med nedgang til kælder
Lille bitte badeværelse i stueetagen
Lille bitte badeværelse i stueetagen, det her er bag døren
Nedgang til kælder, og Tottes dør…. Som trænger til et løft… ha ha
Trappe opgang til 1. salen som er pigernes domæne
Repos mellem pigernes værelser
Repos/mellemgang og min elskede tapet væg
Gangen med kig ind til Neel og 1. salens lille toilet
1. salens lille toilet
Merles værelse
Merles værelse
Merles værelse
Neels værelse og Totte på sin lille spot
Neels værelse
Neels værelse, sengen er fra Studio Mini Shop
Neels værelse
Nedgang til kælderen
Kælder og kig ind til vaskerum
Pigernes krea hule…..
Vaskerum
Alt vores jule gejl….
Jespers domæne….
 • Reply
  Venterpaavinblog
  16. september 2019 at 21:34

  Haha, jeg elsker kattedøren!

  • Reply
   Mortilmernee
   17. september 2019 at 15:31

   det gør jeg også… men den var altså noget pænere engang 🙂 Jeg ser den ikke rigtig mere, så også derfor den halter lidt :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar