Mine piger mortilmernee.dk Søndagsreflektion tanker

Mandagsreflektion…. Alene tid med børnene….

23. september 2019

Vi har haft en weekend, som set på afstand føltes meget forpustet, fordi der var aftaler på kryds og tværs, kursus og gymnastik på programmet…. Men den eneste der faktisk intet skulle det var mig.

Min mand har været på kursus i modtagning til gymnastik, han har nu styr på endnu flere spring, end tidligere, hvilket pigerne synes er helt fantastisk. Han blev afleveret på BGI fredag eftermiddag, og allerede fredag aften havde han første eksamen, lørdag stod i metodikkens tegn…. Og her stod jeg lidt af, anede faktisk ikke hvad det ord betød, men i al sin pragt udspringer ordet fra et tidligere navn på seminariefag. Faget kom efterfølgende til at hedde undervisningslære, og drejer sig om at planlægge og gennemføre undervisning på en hensigtsmæssig måde ud fra videnskabelig forskning og erfaring fra undervisningspraksis.

Så oversat til gymnastik, betyder det at kunne planlægge og gennemføre en gymnastik undervisning – tror jeg nok….. Kl. 22 lørdag aften fik han at vide at også den var bestået, og søndag skulle alle de lærte spring modtagninger vises i praksis, og den sidste beståelse blev gennemført.

Han var temlig træt da han kom hjem, det her er ret meget udenfor komfortzone selv på en gammel sportsmand. Det er jo fodbold der oprindeligt er hans spidskompetence…..

Men når man ser, hvad det er for spring de udfører på holdet, så forstår jeg godt vigtigheden af, at modtagerne fandme ved hvad de har med at gøre….. Jeg er stolt af ham, det er jeg bare….. Sejt lige at ha gennemført det.

Alt imens hans hjerne drejede sig om gymnastik, havde jeg pigerne hjemme på skift, Neel overnattede hos mine forældre fra fredag til lørdag, så Merle og jeg var et smut i IKEA, og bagefter hjem under dynen, hvor vi simpelthen bare lå og slappede af, snakkede og spiste slik….. Lørdag skulle hun til fødselsdagsovernatning med 7 gymnastikveninder, og hendes lille mave var springfyldt at sommerfugle da hun drog afsted…..

Sidst på lørdagen kom Neel hjem, så nu var det hendes tur til alene tid, forkælelse, sove hos mig og ellers bare hygge i helt lavt gear.

Det er meget sjældent, at vi har sådanne stunder, for vi elsker aller højest, at gøre alting sammen. Men man skal alligevel ikke forklejne den slags stunder, for man får sådan nogle gode snakke med sine børn, der er ro, ingen afbrydelser og kun mors fortrolighed når man åbner op og fortæller.

Begge pigerne har simpelthen fået en alder, hvor der kan være brug for lige at snakke om hvad man oplever, gennemgår og føler….. Og det skal man huske at være opmærksom på.

Søndag formiddag kom Merle hjem, og så meeeeeeget træt ud, og eftersom der var træning søndag aften, bad jeg hende om at prøve tage en lur i sin seng. Hun var ikke sådan super begejstret for den ide, men jeg tror faktisk ikke jeg nåede ned af trappen fra 1. salen, før end hun sov…. jeg vækkede hende halvanden time senere, hvor vi skulle hente Jesper.

Så selvom jeg ikke som sådan havde planer i denne weekend, udover at forkæle vores to piger, så føltes det alligevel som en ret beskæftiget weekend…….

En weekend, som i høj grad også stod i solskinstegnet, jeg nød mange timer på terrassen, lukkede endda øjnene for en stund, og nød den varme sol på min krop. En tur på årets første græskarmark var vi også sidst på ugen…. Tænkte det var meget godt at få lidt halloween stemning kørt ind, nu hvor vi drager til USA på lørdag….. Og virkelig kommer til landet der går op i den slags…..

Idag har jeg fået styr på Merles fødselsdagsgave, som skal medbringes til staterne, holdt møde med min agent og gået mine skønne 11 km med min veninde…. Som også er mor til Merles veninde… Hvor heldigt.

Imorgen drager de til Australien, og de to veninder skal undvære hinanden i 4 uger…. Det blir hårdt for dem, men heldigvis er vi også selv afsted og oplever en masse, så der bliver virkelig noget at snakke om, når vi inden vi får set os om, er lykkeligt forenet igen. 🙂

Glad Merle lige inden hun smuttede til fødselsdagsfest
græskar stund….
stilleben
Efterårssol lige ned i drivhuset….
Dørene åbne hele weekenden
Reklame/Merles værelse, med et levn af en festlig opgave for Flying Tiger
 • Reply
  Helle
  23. september 2019 at 20:25

  Hvor er det henne det der græskar mark? 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   25. september 2019 at 13:29

   Den ligger ved Brædstrup :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar