boligindretning familie Hverdag Inspiration min uforbeholdne mening mortilmernee.dk tanker

Købt glæde, er den falsk?….

27. september 2019

Egentlig et spørgsmål jeg tit har dækket mig ind under, “ih det er så synd for Louise” – “jeg må godt købe”…. osv osv….

Vi går igennem noget her hjemme i øjeblikket, som jeg rent privat simpelthen ikke kan dele med jer lige nu, men vi har fået nogle beskeder i denne uge, som vi ganske enkelt ikke havde regnet med, og som har været skuffende og svære at bøje sig omkring.

Imorgen drager vi væk, langt væk… På en ferie vi har glædet os til i næsten 2 år, så at få den slags beskeder, sådan lige op til en rejse, som man har sparet sammen til læææænge, det er også noget, man sådan lige skal fordøje.

Vi har arbejdet med følelser de sidste par dage, på at finde noget glæde og noget gejst, på at vende situationen på kryds og tværs, på at tale, på at drikke rødvin, på at græde, på at være skuffede….

Nu er vi efterhånden der, hvor vi er nået til vred… Hvilket er rigtig godt, for det er næste proces, når man skal bearbejde følelser…..

Derfor gjorde jeg også et køb idag, som jeg faktisk ikke havde råd til, fordi vi netop liiiiige skal på ferie imorgen, men jeg synes ganske enkelt, at det var “synd for os”, og så ga’ jeg mig selv lov.

Jeg er ikke helt sikker på, at Jesper ser hvordan pokker den skal kunne løfte noget som helst for ham, og det kan den helt sikkert heller ikke, men det kan den for mig, i hvert fald lige idag, og i særdeleshed når vi kommer hjem igen, og jeg skal finde ud af helt præcis, hvor den skal stå.

Købet jeg har gjort er stolen af  Fien Muller and Hannes Van Severen , alu stolen i kombination pink/gul, og jeg er vild med dem.

Jeg har sværmet rundt om dem mange gange, så da jeg opdagede, at min yndlingsbutik i Århus Les coulisses nu også havde fået dem, ja så købte jeg altså en….

Så nu står den her, og jeg når slet ikke at nyde den, før vi kommer hjem, og pyt også med det….

Når vi kommer hjem, tror jeg til gengæld, at vi køber noget, som i særdeleshed blir til glæde for ham, og det glæder jeg mig maks til at skrive mere om…..

Men idag har vi pakket og pakket, vi har kigget alle vores papir igennem 117 gange, om vi nu har styr på sagerne, og det har vi. Tror vi….

Hvis I har lyst til at læse om hvor vi skal hen, så findes indlægget lige HER.

Anyway, efteråret har passet ganske strålende til vores stemning denne uge, vi har konstateret, at træerne ikke gror ind i himlen, at livet til tider viser tænder…..

Men nu vil jeg altså holde en lille pause her fra, mens vi flyver afsted, og finder badetøjet frem endnu en gang…..

Må I alle få en fantastisk weekend.

smuk, er den ik??
Pakke stakke inden de ramte kufferterne
Efterår ude i haven
Smilende efterårslook, men bag smilet, knap så meget glæde
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar