MIG mortilmernee.dk tanker

Jetlag og tilbage….

15. oktober 2019

Så er jeg tilbage….. I levende live….. Overlevede flyvetur og det hele. Vi er retur fra et eventyr der fløj forbi mig….. Jeg er træt, turbulent og svimmel. Hele 3 ting på ‘en gang…. wauw, sikke et kinderæg, af lækre “overraskelser”….

Det der jetlag har godt tag i mig denne gang, faktisk også der ovre. Det har jeg aldrig prøvet før. Men jeg lykkedes faktisk ikke helt med at komme ind i døgnrytmen i USA, jeg vågnede konsekvent mellem 4 og 5 hver eneste nat, og kunne simpelthen ikke sove mere…..

Da vi skulle hjem var vi vågne godt 40 timer, så alt sejlede for os da vi gik i seng i eget hjem søndag aften….. Vi sov alle mand ca. 12 timer i træk…

Men i nat, har vi så været vågne godt 4 timer, så alt snurrer stadig rundt….. Det er simpelthen det værste ved at bytte rundt på nat og dag, man bliver altså helt skør af det…. Og det bliver nok også værre med alderen, tror jeg….

Men det her med at komme retur, rammer mig som en storm af følelser. I really got the blues…… Det hænger sammen med trætheden, med noget der er overstået, med tanken om, hvornår kommer jeg mon der over igen…. Og så det her med, at man skal tage fat om alle pligterne igen. Der er bare ikke rigtig noget YES agtigt over at komme tilbage fra eventyr.

Vi er rejselystne helt ind til marv og ben….. Og når man har oplevet for fuld skrue 15 dage i træk, så er det helt vildt svært, at lande i sin egen lille rolige flække, midt i Jylland, når Sirener og byer der aldrig sover, har været vores hverdag – OG NAT de sidste 15 dage….

Jeg tog fat på mailen igår, men da jeg pludselig rent visuelt havde 3 skærme der snurrede rundt for øjnene af mig, var jeg nødt til at lukke ned igen….. Idag har jeg taget hul på arbejde sådan for alvor, og det er nok også det eneste rigtige at gøre…. Jesper er også startet på arbejde idag…. Så han var ude af døren klokken rasende tidligt imorges, hvor pigerne og jeg dog havde mulighed for at lukke øjnene lidt længere….

Imorgen smutter pigerne på mini ferie hos mine forældre, jeg skal arbejde igennem, og så skal Jesper og jeg på “date” torsdag aften….. Det glæder jeg mig til, vi skal ned og se Jokeren, har hørt den skulle være forrygende 🙂

Men kære læsere og følgere, så jeg sgu retur, og I får ikke længere fred for mig….. Jeg håber I er klar til indlæg, nyheder og andre spændende tiltag, som jeg skal til at kaste mig over…..

Jeg lover naturligvis også et fyldestgørende indlæg om hele vores USA eventyr, jeg skal simpelthen bare liiige fordøje det hele lidt, før jeg kan nedfælde det i ord.

Iøvrigt, hvis nogen har gode tips til jetlag, så send dem meget gerne min vej….

Billedet er fra før vi tog afsted, jeg ser simpelthen ikke helt billedanstændig ud endnu… ha ha
 • Reply
  Venterpaavinblog
  15. oktober 2019 at 20:19

  Velkommen hjem ??.
  Jeg kører selv på fire timers søvn idag, så bliver man sgu også lidt småforvirret ?. Godt turen var go’!

  • Reply
   Mortilmernee
   15. oktober 2019 at 20:26

   Tusind tak… og ja det gør man virkelig, det mærkelige er bare, at jeg er frygtelig frisk her om aftenen, men døden nær om formiddagen…. Håber godt nok hurtigt det retter sig lidt 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar