Ambassadørskab familie Heiko MIG Mine piger mortilmernee.dk naturen Søndagsreflektion steder jeg anbefaler

Flyvende weekend… Adventskalender og magi ved vandet….

10. november 2019

Indeholder reklame

Weekenden går på hæld, og den har været travl – næsten flyvende…. Måske lige til den gode side, men sådan er det jo nogen gange, så slapper jeg af på andre dage… Heldigvis har opgaverne været rigtig gode, og så går det jo alt sammen.

Fredagen holdt vi Mortens Aftens hygge med mine forældre, vi vidste søndagen ville blive lidt presset, så vi tænkte det var hyggeligere med en aften hvor der var ro og “fridage” foran os. Det smager bare så godt sådan noget and. Til Mortens aften plejer vi kun at få andebryst, fordi vi på den måde ikke spoiler den ægte juleaften…. Jeg skal helst ikke have det sådan ægte så tæt på hinanden, så går lidt at magien altså af til d. 24 dec.

Godt nok skulle pigerne tidligt afsted lørdag, de var ude og springe hele dagen. De agerer “kaniner” hedder det, hvor de er med deres træner afsted og springe spring, for folk der skal lære at tage imod. Præcis som Jesper var det for ikke så længe siden. Pigernes træner bruger meget at have tøser med fra hans eget hold, og de har nogle fede dage når de er afsted. De springer for fuld hammer hele dagen, og så er der altid plads til hygge og frit spring undervejs.

Men mens damerne var afsted hele lørdag, gik jeg i gang med at fikse adventsgaver og indpakning til dem. Det er en opgave jeg skulle lave i samarbejde med Flying Tiger. Jeg elsker den der indpakningsproces, og at gøre noget lidt særligt ud af dem…. I år har vi dog valgt at gå med advent istedet for 24 små pakker, jeg synes det er tæt på umuligt at finde noget de kan bruge, så vil jeg hellere finde lidt, men godt, som også kan bruges til noget….. Hvad der er i, det er en hemmelighed, for Merle er begyndt at læse med her…. SNYDT UNGE DAME…. ha ha 🙂

Men indpakningen på I gerne se, og det er også den det hele handlede om 🙂 I kan se hele Flying Tigers juleudvalg lige her, der er Så meget fint og finurligt, både til uden på pakkerne og inde i dem 🙂

Adventskransen har jeg også selv bundet
De finuerlige træer i vinder er også fra Flying Tiger

Lørdag aften delte Jesper og jeg en flaske rødvin, og så videre på en serie vi er startet på på Viaplay, Wisting hedder den. Det er ikke det bedste jeg har set, men den er ok…. Til gengæld har jeg lige set den der hedder ELSK MIG, som også er på viaplay, den kan virkelig anbefales, den var jeg vild med. Og nu glæder jeg mig ret meget til næste sæson af Ray Donovan på HBO og The Crown sæson 3 på Netflix.

Søndag stod vi op til regn og dis…. Men pludselig brød solen lidt igennem, og så fik vi lyst til at tage til vandet…. Heiko var med, og det var hans første tur til vores elskede spot ved det gamle brændte Fakkegrav Badehotel. Bygningen er sølle efterhånden, men stranden og området ved vandet, det er sådan dejlig urørt, rodet og perfekt…. Og sjældent man møder mennesker der ude…. Stien der ned er pænt ufremkommelig, hvilket gør, at det nok afholder en del fra at tage turen… Og heldigvis for os, som bare elsker at komme der…..

Og Heiko var tilsyneladende 100% lige så forelsket som os, han tog nærmest hovedspring ud i vandet, og suste rundt med snuden i sandet….. Han kan ikke holde til det ret længe, men den tid han kunne, ej hvor var det i sandhed en kæmpe fornøjelse….. Og så var vandet, solen og vejret helt helt magisk idag….. Merle sagde flere gange “ej mor, her er SÅ smukt idag” og det havde hun virkelig ret i …..

Hans første tur til vandet, vil altid stå mig lysende klar og fin…..

Alle er vi Stolt repræsenteret af Angulus 🙂

Eftermiddagen blev brugt ved et event, som vi var inviteret til af Danske Bank, et virkelig godt event, som afholdes flere steder i landet. Jeg kommer til at skrive meget mere om det senere. I særdeleshed de refleksioner vi gik der fra med….

Men ellers er søndag aften i helt roligt gear, og det samme forestiller jeg mig at min mandag bliver, og det glæder jeg mig til.

Håber I alle har haft en skøn weekend

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar