Hjem Mine piger mortilmernee.dk Rabatkoder sponsorerede indlæg

Flere minder på væggen

2. december 2019

Annonce for Poster Store

Kan I huske, at jeg for nogle måneder siden, lige på bagkanten af sommerferien, lavede et indlæg, hvor Merle havde fået lov at vælge sig nogle billeder til sit værelse. Nogle billeder der gav hende gode minder om sommerferien, men også nogle, som hun bare synes var fine i farverne.

Vi har igen handlet hos Poster Store, vi har handlet Plakater / Posters.

Denne gang var det Neels tur, og med USA turen stadig skarpt i hukommelsen, faldt hendes først valg naturligvis på en stor plakat fra New York. Billedet viser et sky view over Manhatten, over Brooklyn Bridge og alle de mange mange steder hvor vi satte vores små fodtrin i oktober måned.

I min optik et fantastisk valg, nu har Merle Paris og Neel har New York, 2 byer, som vi har så stor kærlighed til.

Udover dem, så valgte hun også en sød tegning samt et lækkert solskins billede, der mindedes hende om den gyldne sol i Californien. Igen, et ferieminde, som står begge pigerne nært.

Neel har mange steder på sit værelse, hvor hun kan hænge billeder, så nogen gange skifter vi rundt. Nogle står på gulvet, nogle hænger på væggen, men et er sikkert, de står sjældent samme sted så længe af gangen. Begge pigerne er lidt som mig, der må godt ske noget nyt en gang imellem.

Jeg har tidligere delt historien om Poster Store, men jeg vil gerne lige kort ridse op, hvordan deres fokus er på rette sted, og hvorfor, jeg synes det er et af de steder, der er virkelig godt at handle. Både på grund af deres udvalg, men bestemt også i forhold til deres værdier.

Miljøet er vigtigt hos Poster Store. Alle plakater er trykt på papir, der bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug. Deres trykkeri og al produktion af plakater bærer Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa. Og det synes jeg simpelthen er vigtigt at fortælle, i kraft af, at plakater ofte kan være noget man skifter hurtigt ud, og dermed er en god forbruger af.

Med dagens indlæg håber jeg, at jeg har givet jer lyst til at tjekke deres Plakater / Posters ud, og måske skabe lidt minder på væggene hjemme hos jer eller jeres børn. Det er altså et hit her, da vi så lige kan snakke inden de sover, om den gang vi gik lige præcis der, og oplevede det og det 🙂

Skulle I ha lyst til også at kaste jer over lidt fornyelse til hjemmet, så vil jeg gerne dele en rabatkode med jer, som er gældende fra idag og 14 dage frem.

Koden er louise40

Og den giver 40% på plakaterne

Dog eksklusive selection plakater og rammer

Se hele det fine udvalg på Poster Store

Poster Store har også selv fine inspirationsbilleder for fx billedvægge, hvis man nu rigtig gerne vil kaste sig over en sådan, men ikke helt ved hvor man skal starte eller i hvilken retning man gerne vil gå. Jeg har delt et par eksempler herunder. Det første er fra et børneværelse, det er jeg ret vild med. Neel har en veninde der har været på Safari i Afrika i efteråret, og Merle har en veninde der har været på Roadtrip i Australien, jeg tænker det ku være en super ide for dem fx. at hænge sådan nogle plakater med dyrene op. Det ville jeg gøre, hvis jeg havde stået face to face med en giraf ude på Savannen.

De andre er lækre mørke billedvægge, der emmer af den stemning, som efteråret vi befinder os midt i. Go inspiration synes jeg 🙂

 • Reply
  Helle
  5. december 2019 at 9:34

  Jeg bliver nødt til at høre hvor den fine fisk er fra <3

  • Reply
   Mortilmernee
   5. december 2019 at 10:31

   Den er købt hos childlikeliving 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar