boligindretning Hjem mortilmernee.dk Søndagsreflektion sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler tendenser

En lysende nyhed…

15. december 2019

Annonce Lampemesteren

En tidlig julegave fra mig til mig, er i et lysende øjeblik, denne weekend, blevet monteret over vores spisebord.

Nogen af jer så måske, for nogle uger siden i min story på Instagram, at jeg havde bestilt den, men til jer der ikke så det, så har jeg altså i noget tid, gået og ventet på denne smukke sag.

Lampen er fra Astep og er købt hos Lampemesteren.

Pendlen fra Astep er helt utrolig smuk, den er enkel, klassisk, fin, detaljeorienteret uden på nogen måde at være for meget. Jeg har kigget på den utrolig længe, og i år besluttede jeg mig altså for, at den skulle hænge her hos os.

Jer der har fulgt med længe, ved godt, at jeg har lidt af en lampe fetish. Jeg ELSKER lamper, og vi har i virkeligheden nok alt for mange…. Men jeg kan simpelthen ik styre mig lige på den her front. Jeg kan altid liiiige klemme en lille lyskilde ind, hvor som helst. Det er en svaghed jeg har, og som jeg faktisk bare ikke arbejder imod, men med efterhånden. Jeg synes lamper kan noget helt særligt, de er ofte prikken over i’et i en sammensætning af møbler, en stemning, et rum, you name it.

Lampemesteren er derfor et af de steder, jeg besøger meget meget ofte online. De er en en del af Wiese, som er en el-virksomhed. Begge dele ejet af Morten Brændgaard som er el-installatør med mange års erfaring i belysning – både belysningsberegninger og indretning.

De har butik i Ringkøbing hvor man virkelig kan lade sig inspirere af de mange smukke designerlamper. Her kan du finde inspiration til ethvert rum i huset. Du kan se hvordan lyset vil sprede sig over spejlet i badeværelset, Du kan fornemme hvor stor en pendel, du kan have over dit spisebord og du kan se hvordan din lampe til stuen, soveværelset eller kontoret vil give dig det bedste læselys eller stemningslys.

D. 9 november åbnede Lampemesteren også butik og showroom Bohrsgade i København. Så fra at være solidt placeret i det jyske Ringkøbing omgivet af hav, fjord og natur, er Lampemesteren med over 90 designerbrands fra ind- og udland, nu også at finde i hjertet af København, og naturligvis altid online.

Men lad mig nu vise jer, hvordan lige præcis denne smukke sag, ser ud hos os 🙂 Den giver det lækreste lys, som vi i den grad har savnet over vores bord. Det er mange år siden, at der hang en lampe, der virkelig gav et godt lys over bordet. Jeg har mest haft lamper hængende, der kunne noget rent designmæssigt, og ikke tænkte lyskilde ind som det vigtigste…. Men denne gang, går begge dele hånd i hånd, og det er virkelig dejligt.

Selv min kære mand udbrød, “gud hvor lækkert med alt det lys over bordet”, da han trykkede på tænd knappen første gang ….

Med de mange mange lækre lamper i deres udvalg, har jeg naturligvis allerede kig på et par stykker for det kommende år, jeg er altid på udkig efter lamper. Og disse står højt på min ønske liste.

Den ene er Model 548 fra Flos, åh den er smuk, jeg ser den virkelig for mig ude i vores soveværelse….

Den anden er Piani Bordlampen også fra Flos, som jeg også er helt forelsket i. Den ville jeg gerne have i stuen et sted, måske inde i en reol.

Lampemesteren kører også nogle særlige juletilbud, på nogle udvalgte designere i disse dage, så hvis man nu står, og ønsker sig en lysende gave, eller gerne vil give til en man har kær, så anbefaler jeg på det varmeste, at man hopper forbi, og ser deres udvalg at julesalg, måske der lige præcis er den I står og mangler.

Rigtig smuk aften til jer alle

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar