Blomster boligindretning Hjem Inspiration Køkken naturen tanker

Jeg føler mig hjemme igen…

17. januar 2020

Jeg har haft en lang periode, efter Heiko, hvor hjem ikke har føltes som hjem, hvor jeg ikke har haft samme lyst til at gøre noget ud af det her hjemme, i det hele taget, har jeg bare ikke haft den samme ro og omfavnende følelse, som jeg altid har følt, at vores hjem har givet mig.

Den første morgen hvor Heiko ikke var her mere, kiggede jeg rundt, og var helt fortabt, her var rungende tomt, og jeg hadede at være her….. Skæbnen ville, at jeg blev nedlagt med influenza næsten en uge lige efter, og det gjorde, at jeg bare lå, lå og lå… og tænkte…. Men jeg fandt naturligvis ro i, at være tvunget til bare at ligge, og lade det hele trænge ind.

Vi havde heldigvis nået at pynte op til jul, men følelsen af varme, hygge og tryghed, den var væk….

Henover juleferien, følte jeg langsomt at glæden begyndte at komme igen, men jeg gruede for, når familien drog ud i hverdagen, om jeg igen ville føle den der tomhed, som jeg havde haft før, eller om jeg alligevel, ville begynde at finde ind til de gode følelser igen.

Og det er jeg heldigvis. Der går stadig ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på ham, om han har det godt. Vi ved ikke længere hvor han er, og det tror jegs omend er godt nok, men alligevel, så føler jeg mig stadig ansvarlig for ham, og en snert af nederlag over, at vi ikke var det hjem, der kunne give ham det liv, som han fortjener…..

Balou har heldigvis gjort underværker for os alle, han har det dejligste kærligste sind, han er pisse fræk, men han formår alligevel at krybe helt ind i hjertekulen hver eneste dag, når han kommer op og folder sig sammen helt ind til mig…..

Idag vågnede jeg, og havde lyst til at køre ud og købe planter, skabe lidt havestemning i vinduet, og lade de savnede solstråler lege igennem de lange græsplanter….

Og nu hvor det var så længe siden, at jeg havde følt det sådan, så valgte jeg også at handle på det….. Jeg købte nogle halv visne udeplanter, som skaber lige præcis den stemning jeg søgte, og så tog jeg en helt vissen græs ind fra haven og et af mine citrustræer, der pga den meget milde vinter, stadig står utrolig smukt, og fyldt med citron knopper….. Den kommer naturligvis ud igen, men for nu, der står de fine planter lige der, i køkkenvinduet, og giver den lækreste havestemning indenfor.

I aften skal vi sidder lige der om spisebordet, med dejlige venner og nyde rødvin og take away…. Jeg tror den her fredag blir rigtig go.

Til køkkenet købte jeg også friske krydderurter, med blomster i… Det er ikke ret tit, at jeg ser dem i blomst, så det kunne jeg ganske enkelt ikke modstå. Og så elsker jeg duften af citronmelisse…..

 • Reply
  Venterpaavin
  18. januar 2020 at 1:14

  Jeg drømmer om en af de dage, hvor energien pludselig rammer – og jeg rejser mig op gør ting.
  Krydser fingre for, at din fredag blev lige som du drømte om!

  • Reply
   Mortilmernee
   18. januar 2020 at 12:19

   Tusind tak, og det kan du tro den gjorde 🙂 Håber du får en dejlig weekend

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar