boligindretning Børneværelser forandringer Hjem Inspiration Malede vægge sponsorerede indlæg

Kunst der kan bruges i hele hjemmet.

2. februar 2020

ANNONCE POSTER STORE

Sidste år lavede jeg 2 indlæg, hvor pigerne havde fået lov til at vælge plakater hos Poster Store. Jeg synes det er så dejligt, at omgive sig med den slags posters på væggen.

Men idag, har jeg lånt nogle af pigernes plakater, samt tilføjet nogle andre, som også er fra Poster Store, og så har jeg hængt dem nede i stue etagen, som rummer vores køkken/alrum og stuen.

Hvis man kender mig ret, så kan jeg godt lide, at flytte lidt rundt på tingene, også på væggene, så derfor er det også ret lækkert, når kunsten kan fungere lidt rundt omkring.

Det er nemlig ofte sådan, at det er meget lidt der skal til, for at opnå forandring, og et nyt billede på væggen, kan gøre alverden til forskel. Derfor, hvis man ikke lige køber nyt, kan man også flytte lidt rundt på det man allerede har, som jeg har gjort idag.

Lad os starte i vores køkken/alrum, hvor jeg i julen malede væggene med den lækre kalkmaling, det har skabt en særlig glød i køkkenet, hvor det meste kunst, fungerer utrolig smukt. Her fungerer både farverige og mere rolige billeder på væggen, hvilket jeg nyder stort af. Så alt efter, om jeg er til den en stemning eller den anden, så kan væggen rumme det hele.

Idag har jeg valgt billeder i den lidt mere rolige stil. Et close up af en smuk blomst, Merles smukke billede af Paris og et lækkert art deco billede fra Neel, der ligner noget fra en af vores ferier.

På sådan en fin dag, hvor solen kiggede ind, synes jeg det blev helt magisk 🙂

I stuen har jeg lånt Merles billede af blomsterne samt endnu et lækkert art deco motiv. Dem synes jeg virkelig kan noget, for de har så lækre pastellede farver, og de kan skabe mystik og lækkerhed i hver en krog.

Når man handler hos Poster Store har man mulighed for at skabe præcis den stemning man ønsker sig, farverigt, roligt, pastelfarver, botanisk, stilrent…. you name it. Men jeg synes med dagens indlæg, at jeg har vist muligheden for, at nogle billeder faktisk fungere på mange forskellige måder, hvilket jeg synes er ret fedt. Da man derfor har flere muligheder, hvis man får lyst til forandring.

Jeg vil naturligvis, som altid, også gerne nævne et par ord om Poster Store, de er nemlig en shop, der har gode ambitioner for sin forretning.

Hver plakat og ramme, de producerer, er lavet for at hjælpe deres kunder med at skabe et hjem, de elsker. Forkælet for deres smagfulde allure, er deres kunstværker en del af boliger over hele kloden.

Miljøet er vigtigt hos Poster Store. Alle deres plakater er trykt på papir, der bærer FSC miljømærket for ansvarligt skovbrug. Deres trykkeri og all produktion af plakater bærer Nordic Swan Ecolabel, et af de strengeste miljømærker i Europa.

“”Drivkraften bag Poster Store var et ønske om at skabe et sted, hvor du gerne vil gå hen bare for at blive inspireret. Dit hjem skal være en oase, der giver dig inspiration og energi – vi ønsker at være med til at hjælpe folk med at skabe det. “
– Oskar Renlund, Founder

Skulle I ha lyst til også at kaste jer over lidt fornyelse til hjemmet, så vil jeg gerne dele en rabatkode med jer, som er gældende fra idag og 14 dage frem.

Koden er louise30

Og den giver 30 % på plakaterne

Dog eksklusive selection plakater og rammer

Se hele det fine udvalg på Poster Store

Poster Store har også selv fine inspirationsbilleder for fx billedvægge, hvis man nu rigtig gerne vil kaste sig over en sådan, men ikke helt ved hvor man skal starte eller i hvilken retning man gerne vil gå.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar