familie ferie forandringer haven Hverdag MIG

Luft, forandring og vinterferie

7. februar 2020

Den her uge, har stået lidt i sygdommens tegn. Jeg startede mandag med at have Neel hjemme med ondt i hovedet og halsen, hun følte sig dog nogenlunde klar til skole tirsdag, så der var hun afsted igen…. Men onsdag aften klagede Merle så, og hun har ligget på sofaen lige siden…. Det er tilsyneladende noget som plager ret mange på børnenes skole i øjeblikket…

Så mens hun ligger der, og har det lidt træls, ligger hun samtidig og genoptræner armen, som lige så stille, bevæger sig millimeter for millimeter tættere på normal status. I starten gik det noget hurtigere, men nu er det virkelig den rigtige heling der er igang, og det tager tid. Tiden som vi ikke helt har, men som vi øver os i at være tålmodige omkring på daglig basis.

Kl. 13.15 tjekkede vi idag ind i vinterferien, mange af veninderne drøner afsted på skiferie, og det gør avs i hjerterne, at vi måtte droppe den drøm i år…. Vi havde kigget intenst ind på mindre skiture både nord på og syd på, og bedst som jeg egentlig havde fundet et godt tilbud, ja så kom Merle til skade, og så droppede vi det naturligvis.

Vi skal derfor bruge vinterferien lidt anderledes… Pigerne skal et par dage ind til mine forældre, og Jesper og jeg skal være “kærester”…. Og så har jeg fået første sending af fine Montana sager ind af døren idag, dem skal der rumsteres med her i weekenden, og når der kommer en sending mere i næste uge, så skal der virkelig leges på 1. salen…. Jeg kan mærke, at jeg glæder mig til at tage fat, jeg har lamper, billeder og alverdens nips stående i alle hjørner, klar til at kreere med når de nye rum skal tage form.

Forleden bød morgenen på frostklar himmel og glimtende hvide skær i græsset, hvor var det smukt at vågne til. Jeg kunne virkelig mærke, en fornyet energi trænge ind, da jeg gik en lille tur rundt i haven, og fornemmede det friske vejr. Drivhuset står helt vissent og klar til at spire en ny sæson, men på en eller anden vis, synes jeg også, at sådan et lille tilfrosset hus med sprøde grene er ret flot i sig selv.

Og ja, så har jeg fået frisket looket lidt på toppen. Jeg har været ved frisør, og fået den gode udgroede kommune farve, frisket lidt med lysere striber…. Det er altid sådan en fornøjelse, når de slidte spidser klippes af, og synes i spejlet ser en anelse mere livligt ud.

I næste uge er pigerne og jeg også inviteret til Herning, for at opleve Disney on ICE for første gang, det har vi aldrig set før, så det glæder vi os meget til. Vi har jo altid været meget fortryllet af Disneys univers, og senest i oktober var vi også forbi Disneyland i Californien. Det her univers, har en helt særlig magi over sig, som jeg er sikker på de også kan skabe på skøjter.

Merle skal også til sin første tid hos den fys vi har booket, ham der skal holde styr på hele hendes forløb, så det er vi meget spændt på, hun er i særdeleshed….

Så mens det meste af den her uge har foregået i langsomt tempo, fortsætter vi faktisk næste uge i samme…. Og det er helt okay….. Vi må acceptere, at det er sådan det er lige nu, og forsøge at hærde krop og sind, til når det hele bare ræser afsted igen…. Det er jo i bund og grund det vi savner aller mest, men vi må forsøge at tanke lidt op, og hele, når nu ikke det kan være anderledes.

Må I alle få en rigtig dejlig weekend 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar