boligindretning ferie Hjem Hverdag Inspiration MIG

Vinterferie i hi…. Næsten…

15. februar 2020

Vinterferien går på hæld, og den har været rar. Vi havde som bekendt ikke de vilde planer, og det var præcis hvad vi trængte til….

Men selvom vi har været meget i hi, har vi naturligvis også været ude og blive luftet. I mandags var jeg en tur i Århus, jeg havde et par aftaler, og så tillod jeg mig, at tage et par timer på egen hånd også. Besøgte nogle af yndlingsbutikkerne, eller i hvert fald dem jeg kunne nå, imellem de sindssyge byger der væltede ned fra oven….

Og det var en ret positiv oplevelse, at slentre rundt i det sindsyge vejr, iført et farverigt outfit, for jeg blev simpelthen stoppet på gaden 5 gange, blot fordi, jeg bragte forårs smil på læben hos dem jeg passerede. Jeg gør det også selv, hvis jeg møder et smart menneske på gaden, så siger jeg til vedkommende at de ser godt ud, og måske, hvis jeg tør, spørg jeg nogen gange, hvor deres outfit er fra…. Og jeg kan altid se, at det gør folk så glade, at blive spurgt. Så det blev jeg naturligvis også, når jeg på en våd og blæsende dag, kunne bringe et smil på læben hos andre.

Mandag aften var min mand og jeg i biografen, vi så KLOVN the final, fordi vi har set alle de andre, og naturligvis også skulle se afslutningen…. Og det var – i hvert fald efter vores mening – en rigtig go afslutning. 2’eren synes vi var ret dårlig, men den sidste her, den var sgu sjov, sådan rigtigt….. Vi grinede en del, og det var bare så befriende….. Efter 2’erne tænkte jeg, at de skulle stoppe, men nu, efter 3’eren tænker jeg…. AHHH lav lige en mere TAK 🙂

Tirsdag kom vores to yndlings damer hjem efter mini ferie hos mine forældre, og det var dejligt. Der er kun ‘en fordel ved at de er ude af huset, og det er, at man skal gøre lidt mindre rent i de dage, ellers synes jeg generelt aller bedst om, når vi alle 4 er samlet under samme tag…. Så er tingene ligesom som de skal være.

Tirsdag havde Merle også sin første aftale hos den nye fys. Det var vi spændt på. Neel og jeg sad udenfor og ventede, mens Jesper var med hende der inde…. Vi sad næsten ude på kanten af stolen og var så nervøse. Sidste gang kom hun stor grædende hjem, knust over den melding, at der kunne gå op til 4 måneder før hun var tilbage i springhallen, så vi var meget opmærksomme på, om der var glæde eller gråd i øjnene da hun kom ud.

Og der var glæde….. PYYYHHHH…. Hun må stadig ikke lave håndstand og banespring, der mangler lidt endnu, før hendes arm kan strækkes helt ud, og det skal den have ro til. Men hun fik GO for at få lov at hoppe i trampolin igen, så bare det, at hun kunne komme tilbage, og få fornemmelsen af at være i luften, det var guld værd. Og kæmpe forskel, fra den melding hun fik for en uge siden.

Allerede onsdag var vi tilbage i hallen, og vi så glæden og gejsten i mit barns øjne…. Jeg sværger, det faldt nogle store sten fra vores hjerter i denne stund…..

Hver dag har der været plads til at starte dagen i roligt tempo, nattøj og et tæppe i sofaen…. Undtagen torsdag, hvor vi var inviteret til Disney on Ice i Herning. Det var en rigtig go oplevelse, selv for vores piger, der bestemt lå i den høje ende rent alders mæssigt, i forhold til de andre børn i salen. Disney er som altid gennemført, smukt og rørende. Vanvittige kostumer og super flot opsætning. En rigtig go oplevelse, for både store og små…..

Fredag havde vi skønne venner på besøg og go mad på programmet…. Børn der leger, go musik, lidt dans og gode snakke, det var sådan en skøn aften og absolut hvad vi lige trængte til…. Jeg startede godt nok dagen med en hæslig migræne…. Den plager mig meget i øjeblikket, det er helt sikkert grundet de mange spekulationer, men jeg tror også, at det skyldes det meget meget tunge vejr, som ikke rigtig giver friske pust og luft til hovedet….. Jeg håber virkelig snart, det stopper med at storme og regne…. Vi ender jo med at skylle væk :-/

Idag lørdag, har vi lidt ondt i håret, så vi har snuet til langt op af formiddagen, Jesper og jeg har gået en en lang tur i regnvejret, og så har vi lovet pigerne, at spise aftensmad foran TV’et, mens vi ser Jurassic World. Dem har de fået smag for her i ferien, og hvor er det bare fedt, når vi sådan samles om noget vi alle gider se…. Jeg mindes de første spæde ord, hvor jeg dog hadede at se drømmehaven, floras verden og hvad de ellers hedder de der børne ting, som man bare ser igen og igen og igen….. Nu, er vi der, hvor vi samles om noget fælles, shit hvor er det fedt….

Så selvom vi startede ugen uden de vilde planer, så endte vi alligevel med, at have et skønt program, der gav plads til masser af zen tid og gode stunder…. Vi valgte at gå lidt i hi, fordi det var det vi havde brug for, og sådan er det bare en gang imellem.

Nu begynder veninderne at komme retur fra skiferie, med solbrune næsetippe, og i næste uge starter opvisningssæsonen for fuld skrue. Det blir fedt, selvom vi kommer til at deltage med halvandet barn i starten, så er jeg evigt taknemlig for, at hun alligevel allerede er der, hvor hun kan være deltagende i nogle af hendes spring. Så hvis nogen af jer, også har gymnastisk børn, så kan det jo være, at vi mødes ude i nogle af hallerne her de næste par måneder, det ku være så fedt, hvis I også er der ude….

 • Reply
  Cathrine
  21. februar 2020 at 13:54

  Hvor er din fine frakke fra?

  • Reply
   Mortilmernee
   24. februar 2020 at 8:25

   Den er fra stine Goya 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar