Hjem

Køkkendrømme og detaljer jeg holder af….

27. februar 2020

Indeholder reklame for Harman Kardon

Et hurtigt snap fra køkkenet da jeg sad og arbejdede imorges. Jeg har det på mange måder meget harmonisk med vores køkken, men jeg kan også nogen gange blive lidt mættet af alt det stål…

For at fremhæve mine yndlingsspots, så er det helt klart området omkring tallerkenrækken, og alt det den indeholder. Det er mange af mine favoritter der er samlet lige præcis der, og som jeg holder uendelig meget af…. Jeg oplevede også, at dem der lejede vores hus i sidste uge, selv havde snappet et par billeder her ude fra, hvilket jeg naturligvis blev ret glad for at se.

Så mange yndlings samlet ‘et sted

Selve flisevæggen elsker jeg også, lampen og vores fantastiske kaffemaskine…. Og så er jeg helt vildt glad for, at vi for ca halvandet år siden flyttede køkkenøen ud på gulvet, så man kan komme rundt om den, det har givet en meget større rumfornemmelse. Eneste ulempe er, at det er utrolig svært for pigerne at udøve håndstandstræning og øve serier, der er simpelthen for lidt plads til den slags nu…. Så der flytter vi ofte tingene ind til siden i stuen, og så må de benytte gulvet der 🙂

På køkkenbordet står også et lækkert lilla vidunder, nærmere betegnet, vores nye højtaler. Vi har efterhånden en del trådløse højtalere i huset, og jeg overraskes altid over, hvor god lyd der er i dem. Men når det er sagt, så ER der bare forskel, når man pludselig får en med lidt mere voloume. Og denne kræver også ledning til strøm.

Det er Harman Kardon der netop har lanceret højttaleren Citation ONE i to nye farver i samarbejde med den danske tekstilproducent Kvadrat. Produktnyhederne er tilgængelige i farverne Dusty Pink og Royal Blue. Hvor vores er den de kalder dusty pink, i min optik nok lidt mere lys lilla.

Kort fortalt er Citation en serie, der bygger på god lyd og ideen om at skabe en højtaler, der nemt glider ind i indretningen – i lækre tekstiler og et nordisk, sofistikeret design. Derudover har højtaleren indbygget Google Assistant. Google assistenten har vi ikke helt fundet ud af at bruge endnu, men vi har dælme hørt højt musik de sidste uges tid. Særligt lige nu, hvor der netop øves masser af serier, så er det bare kanon, at skrue ekstra op for volumen, og nyde det hele. Vi havde længe talt om, at vi savnede den der gamle stereoanlægs lyd, hvor man kunne skrue højere op end højt, og den har vi stort set fået tilbage igennem højtaleren her.

Min mand er også typen, der helst ikke laver noget uden musik, i hans værksted i kælderen brager lyden op gennem gulvet når han rumsterer rundt der nede, og i haven det samme, når der klippes kanter og luges i bedene…. Vi er bare en familie, der værdsætter god høj lyd. Så det en en meget kærkommen ny beboer, vi netop har fået i huset.

Jeg tror dog ikke den fast skal stå på køkkenbordet, da den helt sikkert ikke er top begejstret for stege fedt osv. Det ville også være synd. Men for nu, der står den lige her, hvor madpakkerne blir smurt og hvor vi er aller mest.

Og for at vende tilbage til de der køkkendrømme, så har jeg lidt forelsket mig, i et andet look. Jeg faldt faktisk for det, næsten med det samme vi havde lavet det her stål køkken, og jeg tænkte, at det nok bare var en dille der gik over, men det gør det ikke helt, så nu er jeg altså begyndt at kigge lidt mere ind på forskellige front løsninger. Jeg tænker ikke vi behøver at skifte det hele, men bare fronterne, som skal fungere på IKEA køkken. Det er det jeg kigger ind på, og så naturligvis bordplader….. Jeg skal nok vise meget mere, hvis det faktisk blir en realitet.

Jeg er vild med mange forskellige farver, så hvis vi vælger at rykke på det, så skal vi naturligvis mærke efter, hvilken nuance vi vælger at gå med. Det må bare ikke blive for gråt, da vores epoxy gulve også er grå, og det er tit det jeg bliver lidt snydt af, når møblerne også går for meget i den retning.

Gulvene er en helt anden historie, jeg har snart plaget i flere år, om vi kunne høvle dem ned og give dem fernis, så de kunne få det der lækre gamle mørke look, som alle gulvene oven på havde da vi købte huset….. MEEEEN, jeg kan godt lidt fornemme, at det ikke er en proces man sådan lige går igang med, og den ligger ikke ret højt på Jesper top 10 over drømme opgaver at foretage sig. Den ligger der faktisk slet ikke… ha ha

Ydermere skal vi igang med alt udendørs når den sidste frost forlader os, så der er faktisk rigeligt at tage sig til her i år…..

Drømmene er sjove at ha, og det også dem, der driver de gode ideer frem. Nogle mere realistiske end andre…. Men jeg drømmer om at lave en masse spændende i den kommende tid, mon ikke noget af det lykkedes 🙂

  • Reply
    jessa
    9. september 2022 at 14:41

    This is such a beautiful shelf. May I ask you, where you bought it? Best regards from Berlin

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar