Hverdag Mit liv Påske

Dagligvarer TO GO

6. april 2020

Annonce BILKA TO GO

De fleste af os er nok efterhånden tjekket ind i påskeferien, mange har i hvert fald ofte taget de her 3 dage før påsken med, så man får en dejlig lang tid med familien. Omstændighederne, som den her ferie er startet i, er alligevel noget anderledes, end den plejer at være. For mange har allerede været hjemme i en del uger op til, har ageret hjemmeskole samtidig med, at man har skullet passe sit arbejde og ellers sørge for de helt almindelige gøremål og indkøb af dagligvarer.

Påsken er en af de tider på året, hvor vi samles som familier og gode venner, hvor vi mødes og samles om et veldækket bord, med alt hvad hjertet kan begære, hvor man skåler i øl, snaps og sodavand, hvor børnene har forberedt karse i små finde afskårede mælkekartoner og hvor påskeliljer og grene med fint pynt, skaber stemning i vinduet.

Alt er også næsten sådan i år, bortset fra, at vi i disse tider, ikke skal samles i store flokke, kun med meget nær familie, og helst med afstand…. Når vi handler er det kun ‘en person pr. familie, og det er med 2 meters afstand i butikkerne, efter bedste evne.

Mere end nogensinde før, har vi været lykkelige over, at kunne benytte os af konceptet BILKA TO GO. Det her med at kunne forberede sit indkøb i ro og mag hjemmefra, hente varene nemt og hurtigt, og bruge tiden på mine 3 kære, det er virkelig optur for os.

For særligt nu, hvor man har fået ferie og frihed til at være mere sammen, hvor skolen holder ferie, og det nære samvær kan få plads, så er det godt nok dejligt, at have gjort sine indkøb forud, således vi ikke skal spekulere i det.

Det er ikke første gang vi benytter os af BILKA TO GO, men nu, mere end nogensind før, giver det virkelig mening. Vi har handlet ind til at holde vores egen påskefrokost, præcis lige så lækkert og fuldendt som vi plejer, vi har også tænkt i at handle ind til frokost, og aftensmad, til alle de kommende helligdage, hvor mange af butikkerne har lukket.

I dagligdagen øver vi os meget i at lave en form for madplan og strategi for hvad der skal handles til ugen der kommer. Når jeg siger vi øver os, så er det fordi, vi stadig øver. Jeg er nemlig ikke super go til at forudsige hvad jeg vil spise imorgen og dagen efter osv. Men på mystisk vis, når jeg ved der er lukket, så kan vi alligevel altid får det til at lykkedes…. Og det gjorde det også denne gang.

Så jeg gik online på BILKA TO GO, som iøvrigt er virkelig nemt at navigere i, de har over 15.000 forskellige varer at vælge imellem, og der er billeder af alle varer, så man er aldrig i tvivl om at få den vare man nu søgte, og den som man plejer at købe når man er der ude fysisk.

Jeg havde først lavet mig en handleseddel, på go gammeldags maner, det er jeg bedst til, også fordi, det store påske frokost bord, ikke er helt almindelig hverdags indkøb…. Og da jeg havde lavet den, gik jeg online og puttede alle mine varer i kurven. Jeg valgte at afhente i Vejle, fordi det er den Bilka der ligger tættest på for os, og så hentede vi dem et par dage senere. Man bestemmer selv hvilken dag og tidspunkt man henter, så det blir næsten ikke nemmere. Man kan tilpasse det helt så det passer ind.

Man følger de store BILKA TO GO skilte der altid står ude ved varehusene, indtaster sit telefon nr, og parkerer på den angivne plads. Herefter kommer der en sød Bilka medarbejder og placerer din varer i bagagerummet. Man skal ikke stige ud af bilen, og når bagsmækken er klappet i, kan du køre hjem med dit indkøb. Det er virkelig smart. Man gir 29 kr for den her service, som jeg synes er helt iorden. Alt blir fundet, pakket og leveret lige til bilen, man skal slet ikke ud blandt mennesker, rende gange op og gange ned for at lede efter sine varer, det er bare så nemt. Og i disse tider, helt helt fantastisk.

Så nu er vi klar til at indtage påsken, på lidt anderledes maner end normalt, men alligevel med hygge, nærvær og lækker påskefrokost med de aller næreste 🙂 Og så må vi skype og facetime med alle venner og veninderne på sidelinjen:-)

Rigtig go påske 🙂

 • Reply
  Lene
  8. april 2020 at 0:07

  Det er altså et koncept der har over to år på bagen.

  • Reply
   Mernee
   8. april 2020 at 8:51

   Det ved jeg godt, men jeg tror der er mange der ikke kender det endnu, eller har prøvet det, som måske mere end nogensinde før, har lyst til at benytte sig af den form for handle mulighed. Så det var blot for at gøre folk opmærksomme på det, og for at fortælle min egen begejstring for konceptet.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar