Mit liv

Alene tid, som endte helt anderledes….

25. maj 2020

Indeholder reklame

Det smukke hjem, som vores venner nu siger farvel til

En forlænget weekend er forbi, en helt ny og fuld uge er startet igen. Men sikke nogle forrygende dage vi har har haft….

Tingene tog dog en lidt uventet drejning. Vores dejlige venner, I ved, dem som vi i sin tid har købt vores hus af, de har solgt deres hus som de købte efter salget af vores, og nu skal de videre. Heldigvis for os, kun tættere på. Men da huse ikke lige hænger på træerne for køber i øjeblikket, så er der alligevel mange ting, som er svære at tage stilling til. Vi har derfor stillet os 100 procent til rådighed i processen. Det betød, at vi har været med på huskig både torsdag og fredag.

Pigerne blev torsdag morgen afleveret hos mine forældre. For nu må bedsteforældre nemlig gerne krammes igen, og der må gerne laves soveaftaler igen, så der var stor længsel efter den form for samvær i begge lejre. Efter aflevering, trillede vi mod første huskig…. Efterfølgende var vi med hjemme til frokost på terrassen – der er mange ting der skal vendes i sådan en proces, og da torsdag viste sig at blive helt sommerlig, kunne vi sidde ude. Hvor fantastisk…..

Sidst på eftermiddagen trillede vi hjem igen, hvor vi havde tænkte, at vi skulle gå en lang tur, lave noget lækker mad og ellers bare nyde, den tosomhed, som man også skal huske at pleje.

Dagen tog dog lidt af en drejning, en sms korrespondance med et andet hold dejlige venner, udviklede sig til vin på deres nye terrasse, så i stedet for gå tur og film på sofaen, snuppede vi take away og tog over til dem til vin og hygge….. Kender I det, hvor uventede aftaler udvikler sig helt uventet??? Det skete i hvert fald her, for de to mænd faldt i Rom – I ved, den man drikker – , og snakken blev sjovere og sjovere. Til sidst havde de dog så små øjne, at vi besluttede de hellere måtte puttes i seng…… Det er MEGET sjældent min mand blir dårlig af alkohol, men denne aften måtte han dog kapitulere, i hvert fald blev der råbt en del på Ulrik da vi kom hjem…. ha ha

Næste morgen havde han det heldigvis bedre, og efter en pølsemix fra grillen, var vi klar til at tage på endnu et huskig med vennerne….. Uh det er spændende hvilket de vælger, det er jo en kæmpe beslutning, en spændende beslutning, med masser af nye muligheder, ideer og ting man gerne vil forandre. På mange måder gad jeg det virkelig godt, og særligt et hus, som vi har set på med dem, fik virkelig mit hjerte til at banke højt. Vi har snakket her hjemme, om vi kunne forestille os at flytte.

Men ikke nu, vi rykker ikke pigerne ud af skolen, gymnastikken og vennerne. Det ville ikke give mening det sted vi er i livet lige nu…. Men derfor må man gerne drømme lidt…. Så måske en gang…. Forandringstrangen er dog tændt helt op…. Så tro mig, der skal forhåbentlig ske ting og sager i vores egen lille hytte…. Denne weekend nøjedes jeg dog med at flytte lidt om i stuen.

Stuen, hvor jeg tilbragte en masse tid lørdag, den smukke stol har fundet vej tilbage igen.

Selvom vi absolut nyder vores helt alene aftener, så må man bare sande, at i disse tider, hvor underskuddet på samvær med venner og familie, gode snakke, i det hele taget det her med, at gøre noget ud af tingene for andre, det er meget savnet….. Så vi fortryder ikke et sekund, at vores alene tid endte med at være sammen med to hold venner, vin, snakke og gode grin. Det var så dejligt…. 🙂

Fredag aften hentede vi pigerne, og spiste lækker mad hos mine forældre……

Jeg føler mig heldig, at være beriget med alle de her dejlige mennesker omkring os……

Smukke havemøbler, som er et samarbejde med Skagerak

Da jeg vågnede lørdag morgen, føltes det som om det var mandag. Hvor fedt var det lige, at man bare kunne vende sig om på den anden side, og konstateret at der ventede 2 helt friske dage med flere gode stunder, nærvær og hygge.

Vi tilbragte dagene på terrassen, hvor de smukke nye havemøbler har fundet plads, vi har lavet lækker mad på vores nye komfur, jeg har flyttet lidt om i stuen – så min elskede stol er kommet tilbage igen. Vi har lavet endnu et par TIK TOK danse og så har vi daset, mens regnen silede det meste af lørdagen….

Næste weekend, der har vi inviteret gæster, og sørme om ikke der er endnu en ekstra dags fri…. Det er fantastisk med de her små ferier i hverdagen……

Vores fine nye komfur fra SMEG
Og vi er efterhånden ganske gode til at lave mad på det også…. Særligt med gryder og pander fra Zwilling
Velbekomme
JEG ELSKER SAUCE…… Hvis nogen spørg…. ha ha
 • Reply
  Gitte Henriksen
  25. maj 2020 at 19:37

  Lyder som en virkelig skøn Mini ferie.
  Kan se du også holder af lupiner, jeg har et bed i haven og nyder hver dag synet af dem♥️♥️

  • Reply
   Mernee
   25. maj 2020 at 19:43

   Åh ja, jeg elsker lupiner, plukker dem så ofte jeg kan når jeg møder dem i grøftekanten, nænner ikke at plukke ret mange i haven 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar