haven Hjem

Drivhus, med nedgang…

14. juni 2020

Indeholder reklame for Plantorama

En turbulent weekend går på hæld. Jeg kommer ikke til at gå i detaljer, da det bliver alt for omstændigt, men vi har været vagtlæge, sygehusvæsen og corona test igennem, heldigvis med negativt svar, og nu med et barn på penicillin.

Vi havde så mange planer for den her weekend, fredagshygge, bare Neel og jeg, og lørdag skulle vi ha hygget alle mand om det fine drivhus. Men her tilbragte vi så det meste af dagen i telefonen og på Skejby sygehus, for at slutte af ved døgn apoteket og hjem i seng….. Så gik den lørdag ligesom også.

Det er Neel der er ramt, hun fik fredag pokkers ondt i halsen, hævede lymfekirtler og bare ikke tilpas, men penicillin virker heldigvis hurtigt, og allerede her til aften har vi vores dejlige glade pige tilbage igen, hun bliver naturligvis hjemme et par dage, det skal man jo, de skal være symptom fri før de kommer i skole igen, men corona har hun i hvert fald ikke, og det var vi da ærligt pludselig lidt bekymrede for. Særligt når man rammer et sygehus, med telte, enorme uniformer, stor afstand og laaaaaang ventetid. Man nåede da lige at tænke sit.

Men vi er ok, og tusind tak til alle jer der har været så søde at spørge og skrive, jeg tilbragte et døgn i bekymring for mit barn, og fortvivlelse over, hvordan jeg kunne se vores elskede weekend bare smuldrede mellem hænderne på os.

Søndag, altså idag, startede med bagene sol ind af vinduerne, og et lysere sind. Energi har man bare lettere ved at finde frem, når dagen starter sådan. Lørdag havde vi jo et væld torden, lyn og enorme regnbyger, nogen vil sige vi da ikke kunne ha været i haven, men det kunne vi nok godt – imellem bygerne.

Anyway, min arbejdsomme mand skruede lige op for tempoet idag, og her til aften, kan jeg alligevel vise jer vores aller smukkeste nye drivhus, med nedgang inde i midten.

Vi har været forbi Plantorama og købe planter, plantesække, stauder til det nye bed ved hegnet Jesper har bygget og masser af god jord. Det er bare SÅ vigtigt når man flytter planter og sætter nye, god jord, og masser af vand. Det har min erfaring efterhånden virkelig lært mig.

I drivhuset har vi nu agurker, tomater, aubergine, peberfrugt og chili. Og så har vi en lille firkant, hvor vi har sået spinat, salat, tomat og melon direkte i jorden.

Vinranken har ikke været super begejstret for den rumsteren der har været i jorden omkring den, og ej heller for det blæst og regn den har været udsat for, så vi har klippet den ind til benet, og håber de lidt slatne blade vil rejse sig, og nye skud vil finde vej. Vi har dog også sat endnu en vin, da vi elsker det vildnis vi ved de med tiden vil danne.

Foran drivhuset er en lille plads med fliser, der skal være den smukkeste bænk, den er bare ikke kommet endnu, så den må I have til gode 🙂

Men her det så, åh hvor har jeg glædet mig til at vise jer det, er spændt på at høre hvad I synes.

Processed with VSCO with g9 preset
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar