Børneværelser Hjem

Tapet er tilbage hos pigerne….

19. juni 2020

Annonce for Sandberg Wallpaper

Bedst som jeg måske troede, at tapet var et overstået kapitel, så var det sidste år, at vi alligevel valgte at sætte et smukt blomstret tapet i gangen op til 1. salen, og i den seneste uge, er det altså endnu en gang også flyttet ind hos pigerne igen.

Tapeten vi har valgt er faktisk den samme hos dem begge, men i 2 forskellige farvenuancer. Sandberg Wallpaper har et drømme udvalg af tapeter, men jeg var faktisk ikke et sekund i tvivl om lige præcis disse. Den tapet som er hos Neel, har jeg gemt utallige screendums af gennem årene, den har altid sværmet i mit hjerte, så da Sandberg kontaktede mig, hoppede mit hjerte lige et ekstra slag over. Tapeten hedder Raphael, og findes i 8 forskellige varianter, dem kan I se lige HER.

Den blå/grønne variant har vi som sagt valgt til Neel, hun har 2 store lige vægge på sit værelse, og 2 skrå. Først havde jeg tænkte hele den store væg rundt om vinduet, men da jeg gerne vil have, at alle vores tapeter får hver sin udstråling, og ikke kæmper om kap med hinanden, så fungerede det bedst, at sætte den på den væg, som hendes skab står.

Dog prøvede vi lige at flytte lidt rundt, og satte derfor sengen over foran væggen, hvilket hun synes var virkelig fint. Der er bare lige det issue, at skabet IKKE kan stå andre steder, end lige præcis her.

Vi er derfor gået i skabs søgning, da vi nok er nået frem til, at det kunne være hyggeligt at få sengen der over permanent, men for nu, der er møblerne på plads, og den smukke væg, fungerer heldigvis også helt fantastisk sammen med skabet og de andre møbler på væggen.

Hos Merle udspiller sig stort set samme scenarie. Hun har også fået tapet på den væg, hvor hendes store sorte skab står, men da hun prøvede at få sin seng over foran væggen, var hun solgt på stedet.

Her har vi valgt den grønne variant, for ikke at skabe helt ens udtryk i deres rum. Personligt er jeg ret vild med skabet op mod tapetvæggen, men noget siger mig, at det ikke blir ved med at være sådan. Og jeg kan godt følge dem i, at det er dejligt at have en lige væg at hænge ud op af, når man sidder i sengen eller har veninder på besøg.

Men for nu er også hendes møbler retur i normal placering, og så må vi gå lidt i tænkeboks til hvordan vi kan løse det med at ha opbevaring til bøjler på anden vis.

Oven på en pænt travl uge, venter nu en weekend med gæster fredag, lørdag og søndag. Heldigvis godt selskab, og vi glæder os. Men jeg kan også godt mærke, at vi snart har brug for en lille pause i projekter, og finde tid til bare at være og nyde det hele her henover sommeren.

Et “lille” projekt venter dog i den næste uge, det glæder jeg mig til at vise jer, men det blir også det sidste for en lille periode.

Og nu vil jeg hen til vores gæster 🙂

Må I alle få den dejligste weekend.

 • Reply
  Marlene
  20. juni 2020 at 16:48

  Hej Louise.
  Så smukke pigeværelser ? Er selv vild med tapet.
  Hvor er den smukke bambusseng fra.
  Min pige er fuldstændig vil med den..
  Kh Marlene ?

  • Reply
   Mernee
   21. juni 2020 at 18:52

   Kære Marlene

   tusind tak, sengen er fra studio minishop 🙂

   KH louise

 • Reply
  Pernille
  26. august 2020 at 13:54

  Hvor er det bare lækkert! Heldige piger der bor hjemme ved jer! Må jeg spøge hvor hemsestigen er fra?
  Tak 😀 Kh Pernille

  • Reply
   Mernee
   29. august 2020 at 14:36

   Tusind tusind tak, og ja det må du helt sikkert, den er fra trævarefabrikernes udsalg 🙂

 • Reply
  Signe
  14. september 2020 at 2:05

  Hvor ser det godt ud! Hvor er skabet købt?
  Vh Signe

  • Reply
   Mernee
   14. september 2020 at 10:49

   skabet er et ikea skab jeg selv har malet 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar