Børneværelser Hjem

“mini” projekt før det store….

9. august 2020

Jeg er i 100% fornægtelse over, at hamsterhjulet for alvor drøner afsted imorgen, så derfor, er jeg simpelthen ikke klar til at skrive om det endnu. Idag har jeg stadig ferie, og vi har trukket de aller sidste timer ud af vores intense og vidunderlige periode sammen.

Vores tid som familie vægter vi enormt højt her på matriklen, særligt også fordi, at hjulene drejer så stærkt i hverdagen, så når vi alle 4 er samlet under samme tag, så holder vi os meget private og meget sammen. Og sådan er det egentlig også i de dage, hvor der ikke står gymnastisk på programmet, fordi vi simpelthen bare, rigtig godt kan li, vores små rammer og alene “rummet”…..

Næste weekend starter også det helt store projekt her i huset. Alle gulve i stue etagen, og trappen skal høvles ned, og det blir et kæmpe arbejde. Der er stadig nogle uger til køkkenet begynder at komme, men derfor starter vi også i “go” tid, da vi skal over virkelig mange kvm virkelig mange gange.

Og hvorfor så starte en lille renovation hos Merle inden sådan en proce? Svaret er enkelt, fordi vi ganske enkelt havde lyst. Merle har længe snakket om, at hun gerne ville prøve noget lidt mere stor pige agtigt (ægte teenageværelse i hende sprog), den berømte stål reol fra ikea og nogle renere flader på sit rum. Og altså, man skal jo ikke sige forandring ret mange gange til mig, før min hjerne begynder at arbejde med ideer.

Vi solgte hendes gamle skab, en veninde tog stål reolen med hjem fra IKEA, og så gik Jesper ellers igang med at bygge nyt skrivebord til hende.

Jeg ELSKER de udtrykket i de smukke stole og spiseborde fra Magniberg , og jeg har også set mange smukke DIY modeller på instagram efterhånden. Så da jeg er gift med en tømrer, var det heldigvis noget han godt gad kaste sig over. Så han byggede det her helt fantastiske bord til hende, og jeg malede. Over vinduet har vi hængt de samme smukke gardiner som vi har i soveværelset, de er fra IKEA, og jeg er så vild med dem. Det er det bedste vi har gjort længe hos os selv, de gir noget helt særligt til rummet. Og det gør de nu også hos Merle.

Vi er ikke helt færdige med den side hvor hendes seng står, der kommer nemlig et fint lille natbord fra Montana inden så længe, så derfor venter jeg med at vise den del. Men hun har fået det som hun ønskede, nemlig at sengen har fået plads op af tapetvæggen, og nu har go væg plads til når hun hænger ud med veninderne.

Men idag får I den opgraderede side med skrivebordet og gardinerne. Skrivebordsstolen havde vi i kælderen til når der er gæster, den ville hun gerne have, og det kan jeg godt forstå. Så låner vi den bare her, når vi er flere.

Faktisk, som jeg sagde til jesper igår, har hun fået en “kontor” hjørne, som jeg virkelig selv godt gad at arbejde i….. Måske jeg sniger mig der op i formiddagstimerne og arbejder lidt i fremtiden 🙂

Mangler lige at skære overskydende maling af kan jeg se… ha ha 🙂
 • Reply
  Rikke
  9. august 2020 at 22:02

  Så fint værelset er blevet. Glæder mig til at se den anden ende også.
  Skuffemodulet på gulvet, hvor er det fra? Det er lige sådan noget jeg søger til min datter❤️

  Kh Rikke

  • Reply
   Mernee
   10. august 2020 at 13:07

   Tusind tak, jeg er simpelthen også så vild med det 🙂 Skuffemodulet er fra trævarefabrikernes udsalg 🙂

 • Reply
  Sarah Risbjerg Olesen
  11. august 2020 at 8:17

  Hej Louise. Rigtig flot resultat! Mon din (handy)mand har mulighed for at strikke en DIY guide sammen på skrivebordet ? Vh. Sarah

  • Reply
   Mernee
   13. august 2020 at 9:03

   Hej Sara

   Det skal jeg lige se om han gider, det kommer nok lige til at vente et par uger da vi nu er igang med den helt store proces i stue etagen 🙂

   • Reply
    Elisabeth
    31. august 2020 at 21:58

    Jeg hepper også på en diy eller et link til en 🙂

 • Reply
  Malene Finderup
  14. august 2020 at 8:26

  Ih hvor er det pænt Louise. Jeg er vild med den skrivebords løsning.

  • Reply
   Mernee
   17. august 2020 at 12:25

   tusind tak, jeg elsker det virkelig også :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar