Ikke-kategoriseret Mit liv mit outfit

Min basis garderobe til efteråret…

21. august 2020

Annonce for Brandtex

Yep, den er go nok, efteråret er her altså… D. 1 september, altså lige om lidt, går vi officielt ind i efterårsmånederne. Jeg kan også godt se det på min have, det store smukke træ vi har integreret i terrassen er begyndt at smide blade, de store buske begynder at blive røde i kanten, og mange af mine stauder har jeg allerede klippet ned. Æblerne begynder at blive røde og den fine tåge hænger smukt over markerne om morgenen.

Når jeg tjekker ind på instagram eller bevæger mig til byen, så er det ikke længere strop kjoler og udsalgsvarer der pryder billedet, det er de gode varme farver, som altid byder ind i efteråret. Jeg elsker at gå fra en årstid til en anden. Og selvom jeg stor trives i sommermånederne, så holder jeg jeg også af, når jeg kan putte mig ægte under dynen og svøbe mig i uldfrakker, fløjlsbukser og bløde strik.

I dette efterår har jeg teamet op med Brandtex. Jeg må tilstå, at jeg ikke selv havde det store kendskab til dem i starten, men da jeg så nærmere på deres efterårskollektion og vinterkollektion, blev jeg meget positiv. For jeg kunne her se, at alle mine gode basis behov kunne dækkes, endda både gode kvaliteter samt ganske fine priser.

Brandtex henvender sig til alle kvinder, uanset alder og køn, men hovedsageligt vil du møde dem hos kvinder over 40, og selvom jeg til tider ikke helt vil acceptere det, så er det nu en gang her min alder befinder sig. 41 somre blev det til her i juli, og hvor end jeg gerne ville kunne snige mig ned alt for stramme jeans og toppe uden BH’er, så er den tid bare længe forbi for mig. Og det er også helt ok. Særligt når jeg ser på min ældste, det er jo snart sådan hun vil begynde at knæ sig, og jeg er altså ikke sådan en, der skal være ung med de unge på den måde…. ha ha

Nej, jeg har brug for tøj, som er lækkert og behageligt. Brandtex har fokus på hvordan kvindekroppen ændrer sig med alderen, men samtidig vil de gerne fortælle, at skønhed ikke har nogen alder…. HEP HEP….

Brandtex er en af Danmarks ældste tøjbrands og de vil gerne brande sig på “en komfortabel garderobe” der hylder den moderne kvinde, som elsker friske farver, klæder sig elegant, feminint og behageligt hver dag.

I min arbejdsdag er jeg ofte her hjemme hos mig selv, og det kan godt betyde, at jeg nogen gange liiiige glemmer at gøre ret meget ud af mig selv, for come on, hvor mange skal overhovedet lige se mig. Men selvom jeg er her hjemme, så prøver jeg faktisk de fleste dage, alligevel at gøre lidt ud af det. Jeg hopper naturligvis ikke i de vildeste rober og ifører mig alle mine smykker, men jeg kan nu alligevel godt li, når jeg ser mig i spejlet, at jeg ser pæn og præsentabel ud.

Men det skal også være behageligt for mig, i og med jeg også skal arbejde, hente børn, redde mine ting fra katte kunstner, køre til gymnastik, lave mad osv osv. Og netop derfor, går jeg ofte op i, at have en go bred basis garderobe, som er pæn både isoleret set, men som også kan styles med nogle af mine endnu mere farverige ting.

I indlægget her, vil jeg gerne vise jer den basis garderobe jeg har fundet hos Brandtex i denne sæson, og jeg kan allerede nu afsløre, at de her fløjlsbukser, bliver nogen jeg kommer til at bo i. Jeg er typen, når jeg finder noget jeg er vild med, gerne køber det i flere forskellige farver, og det er også tilfældet her, hvor jeg har erhvervet mig dem i både grøn, sort og brun. Det samme med to fine cardigans, en i lyserød og en i grå 🙂

Den gode uldfrakke blive så lækker når vi skal ud i naturen. Vi elsker at være ude, og bevæge os, se årstiderne skifte, mærke vinden på kinderne og se solen gå ned. De kølige tider venter der ude, og jeg er nu helt klar til at bevæge mig ud på ture, hvor jeg føler at jeg både ser ganske smart ud, og føler mig ekstremt behagelig. Det kan altså virkelig noget.

Jeg tænker ikke jeg er den eneste, der også tænker lidt praktisk ind i min garderobe, så jeg føler mig egentlig ret sikker på, at I virkelig vil blive glade for de ting I finder her hos Brandtex.

Tjek efterårskollektionen ud lige HER, og vinterkollektionen ud lige HER.

En smuk bunke efterår lige der…..
Jeg er helt vild med farverne….
Lyserød er altid en vinder hos mig, men se lige de fløjlsbukser…. De er bare for lækre
Og de findes bla. i de her 3 farver
HEJ HEJ 🙂
Smukkeste lune uldfrakke, som jeg glæder mig til at møde efteråret i….
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar