forandringer Hjem

Som at flytte i et “nyt” hjem….

23. august 2020

Og endelig kom så dagen, hvor vores møbler begyndte at indtage vores små rum igen. De har været meget savnet, og jeg har været spændt som en flitsbue for at se, hvordan de ville se ud på de her “nye” gulve.

‘Et er at have en masse ideer og visioner inde i sit hoved, men noget andet er, hvordan det så ser ud i virkeligheden. Idag fik jeg forløst en del af den spænding, og det blev gjort med den dejligste ro i maven.

Jeg er SÅ glad for hvordan vores hjem spiller sammen med gulvene, jeg kan se nu, at der var mening med galskaben, at det hele ser ud stort set som jeg forestillede mig.

Lige pt, er alt bare sat ca. hvor det stod før, og mange ting skal sådan set også bare stå der, men der er også nogle ting, som jeg lige skal se på på en anden måde, der er både lamper, billeder og andet dims, som jeg måske kunne tænke mig at skifte ud eller omplacere. Det er alt sammen noget, som kommer med tiden, for lige nu, skal vi simpelthen bare lige tage ejerskab på alt det nye der er sket over de sidste uger.

Der er jo også lige den store mangel, at vi ikke har fået vores nye fronter/køkken endnu, og da det også har et helt andet udtryk end det nuværende, så er der stadig sådan et sted inde i maven, hvor de der sommerfugle ikke helt har sat sig til ro endnu. Men den spænding må lade vente på sig, der går i hvert fald nok 3-4 uger før vi er i mål med det.

Vi er heller ikke helt færdige med gulvene endnu. For gangen mangler at få lak, mellemslibning og lak igen. Og så skal der også males fodpaneler og nye fejelister på der ude. Alt det er vi i mål med i stuen, og derfor, efter 3 dages tørretid, blev det endelig tid til, at vores møbler kunne komme op fra kælderen.

Den store vægreol i stuen kommer ikke op igen foreløbig, der skal nemlig ske noget andet, det må I vente lidt med at se, men det er derfor, at der pt er helt tomt på den væg, hvor den før hang 🙂

Men sådan her, ser det ud nu, i vores “nye” hjem.

Hvis I vil læse mere om gulvene, processen, farvevalg osv, så kan I gøre det lige HER.

 • Reply
  Nanna Houlind
  16. september 2020 at 12:26

  Er jeres spisebord hjemmelavet? Og hvordan har I båret jer ad? 🙂

  • Reply
   Mernee
   20. september 2020 at 14:45

   Bordpladen er købt et sted, og foden er bestilt hos en smed, der fik den sprøjtelakeret, så på sin vis er det homemade ja 🙂

 • Reply
  Laura
  13. oktober 2020 at 15:41

  Må man spørge, hvor de fine puder på spisebordsstolene er fra? Kh

  • Reply
   Mernee
   14. oktober 2020 at 12:39

   Det må man helt sikkert, de fleste er fra Eline engen handmade 🙂 Som har det smukkeste udvalg af pudebetræk 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar