Børneværelser Hjem

Endnu et børneværelse er forandret…

12. september 2020

Vi havde besluttet, at nu hvor Merles værelse var blevet så flot, at så skulle Neels naturligvis også have en omgang. Hun havde spurgt et par gange, hvornår der ville blive tid til det, og vi havde lovet hende, at det fik vi i efterårsferien.

Men vores køkken er liiige et par uger forsinket, og så kom jeg til at se nærmere på datoerne i efterårsferien. Merle fylder 12, Jesper fylder 40, så måske der alligevel ikke bliver så meget tid til projekter også.

Så vi tog en beslutning, weekenden her stod forholdsvis tom, og så gik vi i gang. Jeg har længe gået og rumsteret om hvad der skulle ske hos hende, og hun har naturligvis også kigget lidt på detaljerne hos Merle, og tænkt, at hun gerne ville noget i samme retning, men stadig uden at få det samme. “Mor, jeg vil bare rigtig gerne ha et lidt mere “storpige” agtigt værelse” sagde hun til mig.

Så min hjerne har arbejdet, hvordan kunne jeg løse det. Jeg gik igang med at sælge ud, så vi kunne få lidt budget at arbejde med. Hun er vild med blå, og det vil I også fornemme på billederne, at det har været grundfarven jeg har arbejdet omkring 🙂

Neel ønskede sig, at sengen kom væk fra skråvæggen, således hun kan sidde med ryggen op ad væggen, det betød, at vi måtte finde en anden løsning til tøj, da det store gamle skab, ikke kunne stå andre steder. Så har hun fået Merles gamle stol fra Skovshoved møbelfabrik, og hun har fået et nyt stort tæppe til gulvet.

Der mangler stadig at komme et bord, som hun skal have foran sin seng, og Jesper mangler at føre lidt ledninger rundt. Men ellers er vi faktisk i mål, her 48 timer senere. Der er blevet malet, de møbler der skulle ud er væk, og andre får nu glæde af dem. Vi har flyttet rundt, hængt gardiner op, samlet nye møbler og ryddet godt og grundigt op.

Vi har gjort således, at der nu er mere plads på gulvet. Vi fornemmer nemlig, at det er vigtigt med mulighed for et stort areal på gulvet til gymnastik og dans. Og den funktion er der nu, det er nemt lige at flytte det lille bord (som ikke er kommet endnu) og også at klappe rumdeleren sammen.

Men sådan ser det ud, ikke så mange flere ord, jeg lader billederne tale for sig selv. Men her er i hvert fald Neels værelse, som hun synes er helt perfekt, til en der fylder 10 år næste gang 🙂

 • Reply
  Lisa
  12. september 2020 at 20:18

  Hvor er det blevet et lækkert værelse!

  Jeg er pjattet med kontrasten mellem det organiske rattan og thonet-fletten og det mere rå (organizeren til skrive/tegnegrej og skrivebordet). Det giver en virkelig god dynamik i rummet.

  Tillykke med dit nye værelse, fine Neel 🙂

  • Reply
   Mernee
   14. september 2020 at 10:49

   Fedt, jeg er glad for du bemærker lige præcis det, som jeg har forsøgt at matche 🙂

 • Reply
  Johanna
  14. september 2020 at 13:53

  Så fint!! Var är klädställningen och lådorna ifrån? ?

  • Reply
   Mernee
   20. september 2020 at 14:45

   Tusind tak, har du mulighed for at spørge på engelsk, jeg ved ikke helt hvad det er du spørg til 🙂

   • Reply
    Ida
    21. september 2020 at 12:01

    Tøjstativ og kasserne ?
    (…som jeg i øvrigt også vil spørge om ?)

    • Reply
     Mernee
     24. september 2020 at 11:48

     Jeg tror ikke lige jeg er med, vil du vide hvor de er fra 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar