Hjem Montana

Mindre reol og køkken sneak peak….

24. september 2020

Indeholder reklame

For et par uger siden præsenterede jeg jer for vores nye reol i stuen, den fine Free reol fra Montanta. Den er simpelthen så smuk, og jeg er vild med dens udtryk. Jeg ville ønske, at vi havde en kæmpe stor væg og meget højere til loft, så jeg kunne have den helt store i 4 sektioner. Og mange flere farver.

Men det tillader vores lille bitte stue ikke, og det er også her, at jeg med de nye gulve, måtte erfare, at den første opbygning af reolen, nok alligevel var for voldsom, i hvert fald for mig.

Vi har jo ca. 60 kvm i grundplan, og det er her vi har køkken, spiserum, stue, gang og badeværelse. Vores soveværelse tæller ikke med i de kvm.

Men de 3 rum, som man opholder sig i de fleste af de vågne timer, er rum som man visuelt ser som en helhed, det vil sige, du kan næsten se det hele, fra alle rum. Og når man i så små rum, har så meget, så kunne jeg bare mærke, at jeg var nødt til at bruge reolen på en anden måde.

Det er naturligvis også det smarte ved den, at man sådan kan bygge den op og ned som man ønsker.

Jeg har fjernet de to øverste funktioner, således væggen over er blevet fri. Nu skal jeg lige finde ud af, om der skal hænge et billede, eller om der bare skal været frit, måske skal jeg stille en vase med nogle fine grene. Det må jeg se til, men jeg kan bare mærke, at jeg er vild med, at den nu er gjort mindre, og selvom den er godt fyldt op, så har den skabt meget mere ro i vores lille stue.

Hvis I vil se hvordan den også kan se ud med to sektioner mere, så kan det gøres i indlægget HER.

Om den med tiden bygges op igen, det kan jeg ikke sige, det kan sagtens være, at jeg får lyst til det…. Men hvis i scroller lidt ned, så kommer forklaringen på, hvorfor den blev minimeret netop nu 🙂

I denne uge, har vi nemlig fået bekræftet, at vores køkken endelig kommer i slutningen af næste uge, og det er naturligvis derfor, at jeg liiiige måtte regulere reolen lidt ned af.

Vi har jo valgt et køkken med spræl på. Lidt mere end et helt almindeligt og klassisk look. Jeg glæder mig helt vildt.

Jeg kan simpelthen ikke vente med at vise det til jer, så idag tænkte jeg, at jeg ville smide et par billeder til jer som sneak peak. Måske kan I ud fra billederne allerede lure, hvilket køkken det er. Under alle omstændigheder, lover jeg selvfølgelig at komme med masser af info på det, når først det er her.

Billederne her, er fra firmaets egen billedbank, så altså ikke vores. Men det er samme elementer, i en anden farvesammensætning. Jeg måtte faktisk idag, lige tilbage i vores tegninger, for at se præcis hvilke farver vi egentlig havde valgt, det er jo ved at være 12 uger siden vi tog beslutningen, så jeg kunne ikke huske det præcis. UHA det rumsterer i min mave, for at få det her monteret. Jeg kan simpelthen bare ikke vente mere…..

Jeg forestiller mig ikke, at jeg sover så meget den næste uges tid, nu er spændingen her for alvor, alt er produceret, og nu afventer vi ganske enkelt bare levering og montering. Bordpladen kan vi ikke selv montere, så derfor skal fronterne lige på først. Men næste weekend, der satser jeg på, at vi kan lave mad i vores længe ventede og helt nye rammer 🙂

Kan I se hvilket køkken det er??

 • Reply
  Puk
  24. september 2020 at 19:50

  It’s a match! Smukkeste køkken jo, og det bliver så flot i jeres fine hjem. Ville ønske det var mig ?

  • Reply
   Mernee
   27. september 2020 at 11:58

   Tak, jeg håber også min mavefornemmelse holder hele vejen ud i virkeligheden, snart blir spændingen i hvert fald udløst 🙂

 • Reply
  Signe
  26. september 2020 at 9:23

  Yes – Reform Match ?

  • Reply
   Mernee
   27. september 2020 at 11:57

   jaaaaaa, lige præcis 🙂

 • Reply
  lokalebasen_dk
  1. oktober 2020 at 16:04

  Wauw, meget smuk! Det ser godt ud ?

  • Reply
   Mernee
   2. oktober 2020 at 12:15

   tuuusind tak, vi er også selv meget begejstrede 🙂

 • Reply
  Emilie
  26. oktober 2020 at 11:58

  Does the details finish, how it’s made deserve the price for a ikea hack when you see it in real? I love reform but never seen the details in real. It’s in my thoughts for our kitchen.

  • Reply
   Mernee
   28. oktober 2020 at 19:18

   100 % , its the best decision ever 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar