Hjem

Lille skabs hack….

27. september 2020

Og således går endnu en weekend på hæld. Det er som om weekender blir sat på speed i tiden, jeg synes de går så rasende stærkt. Vi havde alverdens forudsætninger for den her weekend, ingen planer sagde kalenderen for fredag og søndag, og inden vi fik set os om, så var den alligevel godt fyldt op. Men det har været med gode stunder. Vi spiste impulsiv take away med gode venner i fredags, lørdag lavede jeg kampagner – heldigvis nogle som familien var en del af – og idag søndag, stod den på rengøring, legeaftaler og så var der gymnastik sidst på dagen.

Lørdagens kampagne blev forlænget med en tur ud i naturen, hvor vi også besøgte den smukke græskarmark som ligger på vejen mod Silkeborg. Det er en årlig tradition for os at besøge den, men aldrig har den været så fin som den er i år. Vi købte kun små pynte græskar lige nu, sys alligevel det er en smule for tidligt til store græskar ved hoveddøren, men inden jeg får set mig om, så er vi nok også der 🙂

Men noget andet jeg også har brugt weekenden på, er at lave et lille hack, på det fineste skab 🙂 Jeg har ledt på dba og instagram i evigheder, efter en lille fin vitrine til køkkenet. Og hver gang jeg har fundet et, så har det bare været for stort. Og set i lyset af, at jeg ikke helt ved, HVOR MEGET det nye køkken rent visuelt kommer til at “larme”, så har jeg bare ikke turdet købe noget der var for stort. På væggen i køkkenet har vi også den store “tallerkenrække” fra Hay, så jeg skulle ikke have endnu et skab med køkkenting i samme str.

Pludselig spottede jeg så dette fine lille skab, det er fra JYSK, og kan købes til den nette sum af 450 kr. Jeg sys det er enormt fint. Både som det er, men også med de små detaljer, som jeg nu er igang med at forandre.

Det er et saml selv projekt, som jeg fredag eftermiddag måtte give op på, heldigt min mand er så snild på fingrende, for han spottede hurtigt, at jeg allerede på tegning 2, havde monteret nogle forkerte dimser… ha ha, så han pillede det hele fra hinanden, og startede forfra, på ganske kort tid, stod mit skab samlet og fint 🙂

Men inden han samlede det helt, så valgte jeg at male bagbeklædningen, den er malet i samme creme hvide som vores fodpaneler har fået, og det gav skabet et helt andet look. Jeg har også købt et smukt greb, som jeg vil skifte ud med, men det skal dog lige komme med posten.

Således, har jeg nu fået mig det finest lille “vitrineskab” i køkkenet, som indeholder en masse yndlings dimser. Ønsket om skabet kom også, da vores lille frække kat, har en tendens til at sætte klør og bisser i mine fine sager, og for at undgå at blive sur på ham hele tiden, har jeg valgt at samle en del af dem inde i skabet. Nu fungerer det som en slags “udstillingsmontre”, og jeg er helt tosset med det 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar