Hjem

Stilhed før fest storm og endnu et projekt…

9. oktober 2020
De vanvittigt smukke blomster er modtaget i gave fra Almeja

Så fløj endnu en uge afsted, jeg ved ikke helt hvor den blev af, men væk er den i hvert fald. Idag er vi så tjekket ind i efterårsferien, som byder på en hel del festivitas.

Jeg har forsøgt at bruge ugen på at slappe af, tillade mig en stund eller 3 på sofaen, set gode film og serier. I det hele taget, har jeg bare været, fordi jeg ved, at lige om lidt, går det bare afsti afsted i fuld fart.

Jeg startede dagen idag ud med et møde med min dejligste agent Nanna, her på egen matrikel. Det gør vi et par gange om året, for sådan lige at brainstorme på fremtidens ideer og evaluerer på den seneste periode. Idag skålte vi over noget ganske særligt…. Føler mig ganske heldig 🙂

Aftenen byder på gæster af dejlige venner, og imorgen skal der forberedes til den første fejring.

Søndagen byder nemlig på gæster, da vi skal fejre Merles 12 års fødselsdag, hun fylder år på mandag, men da der er kommet en ekstra træning til gymnastikken mandag, ønskede barnet et flytte sin middags fejring…. Så meget elsker hun altså sin gymnastik 🙂

Tirsdag fylder min skønne Jesper 40, som naturligvis også skal fejres i stor stil. Vi skal også holde en mindre fest om lidt tid, men lige på tirsdag, er det bare os og mine forældre og noget lækker mad.

Fredag skal Merle fejre sin fødselsdag for sine veninder, det er sådan et døgn med gode stunder og overnatning, hun glæder sig helt vildt 🙂

En af dagene lander også en lækker levering, som jeg har glædet mig utrolig meget til. Det er nemlig nyt badeværelses møbel og vask, hvilket betyder, at vi skal igang med at male, og lave lidt om på vores bitte lille badeværelse.

Vi har godt vidst at det kom snart, så jeg har ikke gidet at gøre det helt vilde ud af rengøringen der ude det sidste stykke tid. Lidt samme feeling, som jeg havde med køkkenet de seneste måneder. Når man ved det skal skiftes, så orker man altså ik rigtig at gøre ordenligt rent mere….

Vores bruser trænger også ret meget til at blive renset ordentlig ned, og det har jeg besluttet at gøre i samme omgang. Bruseforhænget skal vaskes, i det hele taget, skal det ha en lækker overhaling der ude.

Det er meget sjældent jeg viser vores badeværelse, det er ikke fordi det ikke er okay fint, det er bare så lille bitte, at det er svært at fotografere…. Men jeg skal gøre mit ypperste for at vise det både før og efter, så man får en go fornemmelse af det der skal ske der ude 🙂

Ellers vil jeg bare benytte denne dejlige fredag til at ønske jer alle en fantastisk weekend, og rigtig go efterårsferie, til dem af jer der måtte have det 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar