Hjem Montana

Fornyelse på vores lille bitte badeværelse…

25. oktober 2020

Annonce Montana

I fredags ankom de ventede kasser fra Montana, som indeholdt de nye badeværelsesmoduler. Montana har som noget nyt produceret møbler som kan tåle at hænge i badeværelset, hvor der opstår meget fugt pga badevandet.

12 forskellige vaskemoduler, 10 væghængte opbevaringsmoduler og spejle i 9 størrelser. Hele serien fremstilles i vandfast mdf, med bordplader i kompositmaterialet Rector, som har en hvid silkemat overflade. Alle badmøblerne kan fås i Montanas 40 lakfarver. Montana Bathroom rummer stor mulighed for fleksibilitet og for at kombinere vaskemoduler med skabe, skuffer og spejle i matchende farver.

Teksten er fra Montanas egen side

Jeg var solgt på stedet da jeg så det. I starten af mit samarbejde med Montana ville jeg nemlig rigtig gerne have hængt nogle af deres klassiske moduler ud på vores badeværelse, men det anbefalede de ikke, da materialet ikke er produceret med henblik på vådrum. Men det har de så udviklet nu, og jeg var mildest talt meget begejstret.

Kunsten for os var at vælge imellem alle de smukke moduler og farver. Men da vi har et mikroskopisk badeværelse, satte det alligevel sine begrænsninger. Og vi har derfor også valgt en helt rolig farve, nemlig vanilla, som vi også har på kommoderne i soveværelset.

Imellem vores soveværelse og badeværelse står jo nu et meget farverigt køkken, så for ikke decideret at skabe tivoli stemning, valgte vi at gå med rolige nuancer også på badeværelset. Og det er jeg rigtig glad for nu. Selvom jeg var enormt fristet af alle de smukke sammensætninger. men man kan se alle 3 rum fra alle 3 rum, så når de kan ses i en sammenhæng, så må de godt snakke lidt sammen sådan rent farvemæssigt 🙂

Selve vaske modulet er større end den vask vi havde før, men til gengæld er skabsmodulet ved siden af mindre, så selvom vi har fået en smule smallere passage ved vasken, har vi fået mere plads på det område hvor man lige står ud af badet. Det hele føles så dejlig let og luftigt, selvom vi faktisk har fået et større modul op der ude.

Det enkle look, den flotte hvide vask, hvor vi selv har tilført et hvidt armatur fra VOLA. Spejlet over er det samme som vi havde før. Det flyttede vi fra gangen og ud på badeværelset da vi fik et større spejl i gangen, og det giver bare et lidt mere specielt udtryk i helheden.

Det er ikke ret tit, at vores badeværelse sådan bliver vist frem. Det er ikke fordi, at jeg ikke sys der er fint der ude, men det virkelig svært, at fotografere. Både pga størrelsen, men også pga lyset. Så I må bære over lyset, som ikke brillierede idag, håber alligevel det er muligt, at danne sig et billede af, hvordan man kan indrette et 4 kvm aflangt badeværelse 🙂 Det er husets eneste, så vi står lidt tæt her ude når vi alle skal bade. Men heldigvis fik vi lavet toilet på 1. salen for en del år tilbage, og det har da aflastet lige på det punkt… ha ha… 🙂

Hvis I vil læse mere om de smukke Montana badeværelsesmuligheder, så kan det gøres lige HER.

Ellers håber jeg I alle har haft en dejlig weekend…..

 • Reply
  Randi
  25. oktober 2020 at 21:28

  Hvor er det pænt! og hvor har du det p-æ-n-e spejl fra? Du er simpelthen en indretningsguru!

  • Reply
   Mernee
   28. oktober 2020 at 19:19

   Åh hvor er du sød, tusind tak, spejlet er fra Magis official 🙂

 • Reply
  Sanne
  2. november 2020 at 16:03

  Hvor er vanilla en fin farve til et lille rum. Porcelæns/keramikhylden over håndklæderne, hvor er den mon fra?

  • Reply
   Mernee
   3. november 2020 at 10:41

   tak, det er en loppefund fra dba, den er fra ifö

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar