Mit liv Søndagsreflektion

Søndagsreflektion… & lidt mere jul…

8. november 2020

Og således sidder jeg igen, søndag aften, og reflekterer over min weekend. Den har været bedre end den sidste, det er helt sikkert. Merles krop er efterhånden ved at finde sig selv igen. Hvilket er dejligt. Neels skinneben er også ved at hele godt, men desværre har hun nu fået noget der driller i knæet, så hun hoppede over søndagens træning, omend det ikke lige stod som et ønske fra hende. Men vi må hellere give lidt og ro, og så forhåbentlig et helet knæ om nogle dage, end at genere noget der lige er irriteret, således det blir værre.

Sådan er det, som jeg har skrevet så tit så tit, det går op og det går ned….. Lige nu, ikke så meget op…. Men forhåbentlig har vi snart to helede børn på banen igen…..

Fredagen startede så dejligt, der blev gjort godt og grundigt rent i haven, blade og masser af affald blev afleveret på lossepladsen, og bedst af alt, kom de smukke lys op, på vores træer foran huset. I år har vi købt nye, fordi træerne simpelthen er blevet så store. Sidste år så det lidt klejn og mystisk ud, men i år, står de flottere end nogensinde….. Det ene af dem står foran vores vindue ved spisebordet, og det er mit yndlingsvindue, som jeg altid omtaler, og lige præcis der, hvor der er aller mest julet. Så synet der ud igennem, til det store lysende træ. Det elsker vi at samles ved hver eneste aften 🙂

De andre kan ses ud igennem vores stue vindue, så det nyder vi om aftenen. Den her tid, den er særlig magisk synes jeg 🙂

På døren ind til stuen, hænger også en lille julesok, jeg har købt den på instagram, og jeg nænner, som med de andre nyindkøbte ting, ikke at hænge den væk.

Faktisk har vi også idag, lavet et større arrangement klar til pigernes adventskalender i år. Men jeg mangler lige at modtage et par ting her til, så derfor kan jeg først vise jer den enten imorgen eller tirsdag. Jeg glæder mig helt vildt faktisk. Det er noget helt nyt for os at gøre det på den her måde, og det tegner virkelig godt 🙂 Der er i hvert fald stor glæde omkring arrangementet her på matriklen.

Solen har været med os i denne weekend, det har været så vidunderligt. Vi har været i skoven både lørdag og søndag. Lørdag forsvandt sollyset dog inden vi nåede der ud, men smukt var det alligevel, og heldige var vi, at vi mødte de fine rådyr begge dage alligevel.

Lørdag aften stod den på and hos mine forældre, og bagedysten med æblekage til dessert. Det var rart, og lige hvad vi trængte til 🙂

Som halvdelen af Vejle, var vi også på tur langs vandet idag, vi valgte dog at gå ad nogle stier i skoven, i stedet for nede langs vandet. Der var alt for mange mennesker, det var mit humør ikke lige til, jeg ville gerne ha luft, lys og ro omkring os. Tid til snakke, hygge og til at vandre i de knasende blade.

Jeg forstår det godt, dog, at folk stimler sammen på standvejen i sådan et vejr, vandet stod stille, vinden stod stille, solen stod lavet og der var det smukkeste lys over broen og bølgen.

Jeg er også glad for, at vi fik suget det gode lys til os, for vejrudsigten ser ikke så solrig ud for de næste dage…. Jeg håber dog alligevel, at det ikke blir alt for mørkt, jeg har gode kampagner jeg skal fotografere, og det kræver altså et godt dagslys, at få de mest optimale fotos 🙂

Ellers vil jeg blot ønske jer alle en dejlig søndag aften, og så håber jeg, at jeg kan præsentere jer får årets bud på en adventskalender…. Lige om lidt 🙂

 • Reply
  Sara
  8. november 2020 at 20:15

  Hej, är julstrumpan egentillverkad eller har ni köpt den? Fantastiskt fin! ???

 • Reply
  Anna Nørgaard Thomsen
  8. november 2020 at 21:43

  Uhh hvor er den fine julesok fra? ?

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  9. november 2020 at 11:31

  Årh altså – det vinterlys der, på den sidste billedestribe <3 Det fås ikke flottere.

  • Reply
   Mernee
   9. november 2020 at 12:23

   Åh hvor er du sød, tusind tusind tak 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar