Mit liv

Det indre er vigtigt for at det ydre kan fungere…

11. november 2020

Annonce for SOLARAY

Og det er ikke en gang løgn…. Det føles og mærkes meget tydeligt, så snart der er ubalance i systemet. Og det er ikke bare fuldmånen eller en gyser der fx kan ødelægge min nattesøvn, det er når der er general ubalance i min krop…..

Jeg har rundet 41, og selvom jeg på ingen måde kan acceptere eller forstå, at jeg ikke lige er gået ud af gymnasiet, så har årenes tegn alligevel sat sig.

Jeg husker, at jeg en gang så en scene i en serie, hvor en mand var desperat efter en ansigtsløftning. Konen synes det var trist, og “tegnede” derfor et sødt “kort” over hans rynker. En var fra da det første barn blev født, en var fra barnet havde sit første styrt på cykel, en var fra alvorlig sygdom, en var fra ægteskabs kris, en var fra alle de smil de havde haft sammen gennem livet osv osv. Hun ville for alt i verden ikke, at han skulle slette deres kort over livet sammen.

Og sådan har jeg det også, jeg skal ikke have lavet noget i den stil, for at “snyde” mig yngre….. MEN…. jeg vil mægtig gerne gøre det mest optimale for, at min krop fungerer, at jeg optimerer med de kosttilskud min krop ikke får via vores mad, eller i mangel på lys fra oven….

Idag vil jeg fortælle jer, hvilke kosttilskud, der altid er at finde, i både min, og pigernes rutiner.

Solaray tilbyder sine kunder et bredt udvalg af vitamin- og mineralprodukter, der kan hjælpe kroppen med at opretholde en god balance. Produkterne fremstilles til at dække de individuelle behov.

Vitaminer er livsnødvendige stoffer, som skal tilføres via kosten, fordi kroppen normalt ikke selv kan danne alt det den har behov for. Vitaminer er nødvendige for vækst, udvikling og mange andre af kroppens funktioner. Behovet for vitamintilskud kan opstå i forskellige stadier af livet.

Hos børn er det feks vigtigt, at de får den rette byggesten fra en varieret kost fyldt med masser af frugter og grøntsager, gode fedtstoffer og gode proteinkilder. For at kunne vokse, udvikle sig og trives optimalt er det vigtigt at få masser, god næring fra kosten dagligt. Man kan derudover supplere kosten med en multi vitamin, når der er brug for lidt ekstra modstandskraft. Kosttilskud må aldrig træde i stedet for en varieret kost.

I den øverst række på billedet her, ses de 4 varianter som jeg selv indtager, og nederst ses de to, som pigerne pt får.

Fra øverst venstre har vi Spektro Multi-vita-min. Spektro indeholder stofferne niacin, pantothensyre, B6, B2, B1, folsyre, biotin, B12, bidrager til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse. Hvilket jeg har brug for at her henover vintermånederne. Den skal tages sammen med morgenmaden.

All Omega bidrager til normal hjerte, hjerne- og synsfunktion, og skal tages sammen med et måltid. EFSA anbefaler 250 mg EPA og DHA dagligt, som bidrager til en normal hjertefunktion. 250 mg DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og synsfunktion.

Magnesium Citrat sørger for at jeg har optimal optagelse i tarmsystemet. Tages inden sengetid om aftenen.

Multidophilus indeholder mælkesyrebakterier, der bidrager til en normal fordøjelse. Denne skal også indtages udenfor et måltid, så den tager jeg før sengetid.

Calcium Kids – indeholder både calcium og magnesium og D vit. Den er god til opbygning af knogler og tænder. Her tager de én daglig som helst skal tygges om aftenen, hvilket gir super fin mening, da pigerne træner om aftenen 4 gange om ugen.

C-Rex får de her i efteråret, den er god til at forebygge forkølelse. Den indeholder C vitamin der er rigtig god til at hjælpe immunsystemet.

Du kan læse mere om deres produkter på deres Facebookside her.

Så lad mig afslutte med at sige, husk ovenstående ikke kan sættes istedet for god varmende og sund kost, men at det absolut gør en stor indsats, for at opretholde et godt og stærkt indre, der kan stå imod i den her tid, hvor vi alle ofte rammes af træthed, udmattethed, influenza eller andet….

Pas på din krop, den er det vigtigste vi har 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar