Mit liv

Et udsolgt skab, gode stunder og mere jul…

22. november 2020

Jeg sidder i sofaen, og ser på det lille træ der pryder her i stuen, der er ro, der er levende lys. Balou sover ved min side og Totte sover i soveværelset. Jesper stener en serie ved siden af ham, og jeg er faktisk lige vågnet fra en lur. Pigerne er til træning…. Om lidt kommer de hjem til tomatsuppe….. Og således slutter snart endnu en weekend.

Den står i skarp kontrast til den sidste, hvor vi havde stor festivitas lørdag, og meget dårlige søndag kvalme…. ha ha, den fest vil jeg aldrig glemme 🙂

Igår var jeg i kælderen igen, og hente lidt mere jul op, og så også det famøse skab fra Jysk, har fået en lille kirkestage ind med lys. Da jeg viste den på instagram igår, blev jeg igen spurgte en del til det fine skab, og hurtigt gik det op for mig, at I havde svært ved at finde det….. Jeg skrev derfor til Jysk for at høre, om det kunne passe, at det var udsolgt. Og desværre ja, er det udsolgt og nu også udgået af sortiment… Øv, jeg var sikker på, det var noget der sådan ville være til rådighed længe, så jeg kunne blive ved med at dele det lille fine skab. Men sådan skulle det så desværre ikke være…. Lad os håbe de finder på noget andet fint i det nye år :-)… Og så håber jeg I var en masse der nåede at hapse det mens det stadig var muligt 🙂

Ellers havde vi dejlige gæster lørdag…. go mad, gode grin og rare snakke. Og en stor skål med juleslik…. Det var præcis en lørdag aften efter min smag 🙂

Næste uge ser jeg frem til, den blir i et roligt gear, der er ikke de vilde planer. Jesper og jeg skal i biografen, og så er der det sædvanlige hverdagsprogram og arbejde. Men ellers ikke…. Før weekenden, hvor julen ægte starter, hvor der både er gymnastik og kampagner på programmet…. Så jeg tænker at vi holder en slags weekend i løbet af ugen i stedet, hvis man kan kalde det det 🙂

Ugen efter blir skøn, der er gode planer…. som jeg glæder mig til.

Lørdagsbordet……
Fineste julemand fra personlig.dk og smuk humle krans fra dusk blomster
Æsker, jul, liberty, bøger….. what’s not to love….
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar