Børneværelser Hjem Julen

Max jul hos pigerne….

30. november 2020

Jul på børneværelser er helt fantastisk. Og nu er der 100% jul her på matriklen. I fredags hentede vi det store træ til stuen, og samtidig hentede vi alt det som er pigernes op fra kælderen. I år, hvor vi har sat den store smukke gran guirlande op af trappen til 1. salen, besluttede vi, at et fælles træ i gangen, nok alligevel ville blive for voldsomt. Derfor var vi sammen ude i sidste uge, og hente 2 mindre varianter i potte, således de har fået hver deres træ på deres værelser i stedet. Og ja, så gav jeg efter for en meget glimtende og forskellig farvet lyskæde også. Det er åbenbart et hit at ha sådan en “strander things” lignende lyskæde på sit værelse, så den får naturligvis lov at blive hængende efter jul. Den kan også bare lyse hvid, heldigvis….. Så hvis de blir trætte af det farverige look, der også kan glimte. Så kan man altså få det til at stå stille på hvidt lys 🙂

2 små stjerner blev tændt i begge pigernes øjne, da de fredag fik deres pynt frem. De gik helt enormt meget op i det, og der blev rumsteret i flere timer der oppe. Julemusikken spillede for fulde gardiner, fordi jeg på samme tid var igang med det store træ, og Jesper rumsterede lidt rundt på alle etager, samtidig med han også fik sat det fine træ op, vi plejer at have på terrassen.

Jo, man kan vidst roligt sige, at julen er kommet til os i år…. Skulle julemanden komme susende forbi for oven, er jeg ret sikker på, han får øje på vores lille hus og alle de glimtede pærer:-)

Men lad mig tage jer med på besøg i pigernes julede værelser. Jeg ELSKER når børn pynter, da de var mindre, var det mere hjemmelavede og sjove finurlige opstillinger, i år, kunne jeg godt mærke, at særligt Merle gik op i at det også så pænt ud. Neel, hun er bare gået all in, hun kan ikke få pynt og lyskæder nok. Hun har fået 3 installationer op, hvilket jeg synes var nok. Der var vi ikke helt enige… ha ha. Men jeg tror nu egentlig, hun er faldet ganske godt tilpas i det som det er.

Lad os starte hos Merle.

Og så fortsætter vi hos Neel 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar