Ambassadørskab Mit liv Seriekærlighed steder jeg anbefaler

Min mand er til gode klassikere….

2. december 2020

Annonce Viaplay

Gennem de sidste måneder, har vi set på mine absolutte yndlings serier, og så har vi set på, hvad de to tweens her i hytten ser.

Men der bor jo også en mand her i huset, nemlig min Jesper. Vi ser altid os 4 som en samhørighed, og det er derfor ofte helt forkert for mig, at nogen udefra, kan tro, jeg er alene med pigerne. Men det bliver jeg faktisk spurgt om fra tid til anden, om jeg er fraskilt. Det er jeg ikke, vi er gift på vores 12. år, og vi har været sammen i halvdelen af vores liv. Vores kærlighed til hinanden var lidt finurlig, og den har ikke været problemfri, omend, det er kun det, som har gjort os stærkere sammen…..

I mit univers, som jo er det I lige nu befinder jer i, er han naturligvis ikke en del af det daglige billede, fordi han er ude og passe sit arbejde. Jesper er gammel fodboldspiller, men i starten af hans karriere, tog han sideløbende uddannelsen som tømrer, og idag arbejder han som taksator, hvor han primært udregner forsikringsskader, og selv udfører de mindre opgaver. Så han er ude af huset i de fleste af hans arbejdstimer.

Men når han så skal koble af, når der er ro på matriklen, og Jesper tid…. Så er viaplay helt sikkert hans yndlings streaming kanal. Jesper elsker gode gamle klassikere. Dermed ikke sagt, at han ikke er til nyere film. Men han er virkelig vild med gode “gamle” film, fra før serier rigtig fik fat. For ham er en god film stadig at foretrække, hvor jeg selv er faldet 100% for binge watching af serier. Udvalget hos Viaplay, særligt på den her konto, er kæmpe stort.

Som pensioneret fodboldspiller er sport også en stor del af hans interesse, i alle de år vi har været sammen, har NFL virkelig fanget ham. Han ser faktisk mere NFL idag, end han ser “rigtig” fodbold. Derfor har vi også den store pakke hos Viaplay. På den måde, kan han nemlig se NFL kampene på lidt mere humane tidspunkter, fordi man altid kan se dem, og ikke skal sidde oppe den hele eller halve nat for at følge sit hold.

Men han er som sagt ikke kun til sport… Herunder vil jeg nævne nogle af hans favorit klasssikere…. Der er nogle få vi kan se sammen, men primært er det her hans valg 🙂

Alle James Bond – jeg synes også de nyere er okay

Alle Mission Impossible – dem ser jeg også, i hvert fald første gang, men han ser dem gerne igen og igen

First Blood – altså Rambo

Conair

Italian Job

Taken filmene – dem er jeg også vild med

Cocktail

Blinkende lygter og de Grønne slagtere

Og så er han også helt vild med serien “How I met your mother”, det tror jeg faktisk er den serie, han har set allerflest gange.

Som jeg nævnte i mit eget serie indlæg, er der også nogle af de serier, vi har set og ser sammen. Af dem kan jeg nævne

Billions

Ray Donovan

The Blacklist

Og så naturligvis den nyeste Friheden, som er en Viaplay Original. Sæson 2 er skudt igang for 4 uger siden, og den er virkelig sjov, den ser vi også sammen.

Af dokumentarer ser han Hard Knocks om NFL klubber og A Football Life – som handler om ejere, spillere og klubber.

En enkelt gang har jeg også lokket ham med på fifty shades, men det var vidst kun for min skyld han så den… ha ha…..

Her i julen ser vi naturligvis også gode klassikere, både sammen og med pigerne. Her kommer Polar ekspressen fx på banen med pigerne. Og så ser vi også Love Actually mindst 2 gange. Jesper er selv helt vild med fars fede juleferie, så dem falder han også i. Men dem hopper jeg lige over. Så tager jeg hellere alle Bridget Jones filmene. De er så skønne…. Jeg elsker mr. Darcy & Jesper selvfølgelig…. ha ha

Afslutningsvis kan vi vidst bare konkludere, at blandt de mange streaming kanaler der findes, er viaplay virkelig en af dem, der rummer noget for hele familien. Vi er meget glade for den, vi har haft den i en del år efterhånden, og jeg glæder mig kun til at se, en masse nyheder her fra fremover…. Min mand, er super glad for det de allerede har 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar