Hjem Julen

Juletræet 2020 og dets små fornyelser

8. december 2020

Pynten går igen, år efter år, men alligevel, så ser træerne slet ikke ens ud…. Alt efter hvordan vores indretning har forandret sig gennem årene, har også julen ændret sig lidt. Men jeg vil nu alligevel sige, at det nostalgiske udtryk med den gammelt, og hjemmelavet pynt, altid har hittet.

De sidste mange år har vi haft en Georg Jensen julestjerne på toppen, den har jeg skiftet i år, og så har jeg købt et helt vidunderligt juletræs tæppe ved Helle Høgsbro Krags fineste pop up shop. Jeg så den i København i sidste uge, og selvom jeg skal afsted igen imorgen, ku jeg bare mærke, at jeg var nødt til at få det sendt, så det ikke forsvandt imellemtiden. Den variant jeg først havde kigget på var allerede solgt, det havde en anden bagside, men det er lige meget, nu blev det det her, som er mindst lige så smukt. Vi har ikke haft tæppe under træet de sidste par år, jeg ville så gerne have haft min mormors hjemmebroderede, men det var desværre forsvundet da vi i sin tid mistede hende, og indtil nu, har jeg ikke fundet et, som mit hjerte kunne omfavne, på samme måde som hvis det havde været hendes.

Men dette er så smukke tekstiler, så utrolig fint lavet, jeg tror faktisk næsten ikke jeg nænner at pakke det væk efter jul. Jeg er så glad for det. Et tæppe under træet, kan noget helt særligt.

For et par år siden lavede jeg et indlæg om træerne gennem tiden, det indlæg kan I se HER hvis I er nysgerrige, det er virklige sjovt at se hvor forskelligt her har set ud.

Balou er også begejstret
Verdens smukkeste juletræs tæppe
små fine detaljer
Og ja, vi har allerede gaver under…. Vi har ikke pilfingre her i huset, men de elsker at gå og spekulere over indholdet 🙂
Indpakning….
 • Reply
  Louise
  12. december 2020 at 16:50

  Hej 🙂
  Hvor er jeres fine flagranke fra?
  Mvh
  Louise

  • Reply
   Mernee
   14. december 2020 at 10:58

   Den er fra langkilde og søn 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar