Hjem Montana

Så blev vi færdige hos Merle :-)

9. februar 2021

Indeholder reklame for Montana

Montana har i dag præsenteret deres nyheder Montana Mini, og Merle er så heldig, at hun har lånt nogle af dem, til at berige hendes værelse for en periode….. Meeen, jeg er godt nok vild med dem, det kunne godt være, at det bliver nogen af dem, vi ender med at købe fri i den sidste ende.

Nyheden er, at de nu findes i mange flere muligheder, der er tilført skuffer, spejle og opslagstavler, for bare at nævne nogle. I kan se alle de nye moduler HER. Hos Merle har vi valgt at det primært skal være lukkede moduler, da hun har et åbent tøj stativ, som hun forsøger, efter bedste evne, at få til at se pænt ud. Dog skal der være plads til et sted, hvor det der ikke altid ser pænt ud, også kan være. Og så synes jeg også, at de lækre farver på modulerne, kommer virkelig flot til sin ret, når de er lukkede.

Havde de skulle hænge nede i stuen, havde vi naturligvis valgt anderledes, da man også gerne vil kunne have pænt nips og bøger fremme, men her, hos Merle, var der mere brug for et fedt farve look, hvor der kunne gemmes spil og rod og gymnastik tøj 🙂

I søndags viste jeg jer også hendes nye spejl, som er kommet op, og det betyder, at vi for nu, er helt færdige hos hende. Det er blevet helt vildt lækkert. Jeg elsker pigernes værelser.

Når vi laver om her oppe, spørg I ofte, om pigerne selv er medbestemmende for, hvad der skal ske på deres rum. Og til det kan jeg svare ABSOLUT. Jeg præsenterer dem for mange ideer, og vi går altid kun med dem, som de også selv synes om. Jeg køber aldrig et møbel eller maler en farve, som de ikke har været involveret i. De ved godt, at deres værelser også til tider indgår i et samarbejde, så det er helt naturligt for dem, at vi laver oftere om, end man normalt ville gøre.

Som barn flyttede jeg virkelig meget rundt på mine møbler, og det er nok bare en udvidet variant af min egen barndom, som gentager sig her…. Jeg elskede fornemmelsen af når et møbel havde fået en ny plads. Og sådan har jeg det stadig. Den der nyheds “vibe” der er, når der er sket noget i et rum. Det sætter jeg stor pris på :-).

Men nu skal I set det, det fine rum 🙂 Og nogle af de nyheder, som Montana Mini har præsenteret.

Det her er gangen, som kan ses fra både Merle og Neels værelse
 • Reply
  VenterpaavinBlog
  9. februar 2021 at 20:57

  Elsker altid at se, hvad I finder på bolig-wise 🙂

  • Reply
   Mernee
   10. februar 2021 at 9:28

   hvor dejligt at høre, tusind tak 🙂

 • Reply
  Tanja
  10. februar 2021 at 17:55

  Så smukt 😍
  Kan du oplyse hvad den smukke grønne vægfarve i gangen hedder?

  • Reply
   Mernee
   15. februar 2021 at 13:56

   Den er faktisk blå, og er fra STO, den hedder NS03524

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar