Mit liv Søndagsreflektion

Tæppevalg, rejehjerner og solskindskinder…

28. februar 2021

Tænk sig et vejrskifte vi har haft i den her uge, fredag lod jeg vinterfrakken hænge og kunne nøjes med at iføre mig strik og en vest. Det er fantastisk. Lørdag lå jeg endda en time på terrassen, godt nok med dyne på, men med begge arme stikkende ud, og kun en tynd bluse imellem mig og forårets første varme stråler. Jeg synes endda jeg fornemmede lidt mere farve i kinderne da jeg kom ind 🙂

Det er i sandhed vitaminer for min krop, når solen begynder at kunne mærkes. Jeg har skrevet om det mange gange, hvordan jeg simpelthen bare har det bedst, når der er varme på min krop. Jeg er en frossenpind, og bruger utrolig mange af vinterens timer foran brændeovnen, og at den ikke har været tændt hele sidste uge, er et meget stort tegn for mig, på at der har været lune grader udenfor.

Når man bevæger sig rundt i haven er det også tydeligt, hvordan der efterhånden er knopper på rigtig mange grene, vores kæmpe valmuer står allerede med et fint grønt tæppe af blade og vintergækker, erantis og andre små forårsbebudere laver små søde farveklatter i bedene.

Weekenden startede med selvforkælelse. Min livret er forret. Alt hvad der har med skaldyr at gøre, er bare det bedste man kan servere for mig, nok endnu et tegn på, hvordan sommer halvåret er der hvor jeg trives bedst. For også maden her, er blandt favoritterne.

I fredags stod den på pil selv rejer og lækre stykker laks fra Juelsminde fiskehus. De har så meget lækkert der ude, og heldigvis er de åbne hele året rundt :-). Jeg elsker alt ved det, at “suge” hovederne, spise rognen og så naturligvis selve rejen til sidst. Min mand er ikke sååå meget til der (for meget arbejde til for lidt mad), derfor vi altid købe de lækre stykker laks ved siden af, så vi er sikker på han også bliver mæt :-). Suger I mon også “rejehjerner”??

Lørdag gik vi alle 4 en lang tur, Merle fik købt sig noget garn, og er startet på endnu et strikke projekt, og ellers nød vi bare det skønne forårsvejr. Jeg ved godt de siger, at det i næste uge bliver mere normalt for årstiden. Men jeg synes alligevel, at den her lille forsmag på tiden der venter, har givet mig en snert at håb om bedre tider forude.

I sidste uge lavede jeg en lille afstemning på Instagram. Neel ønskede sig et mindre tæppe på sit værelse. Det var egentlig ret fint det hun havde, men meget stort. Og eftersom vores piger laver hjemmetræning en del gange om ugen, så var hun nødt til at fjerne det hver gang de øver håndstand. Det synes hun var rigtig træls, og jeg synes også det var ret træls, fordi det støver helt vildt, når man sådan hiver store tæpper rundt flere gange om ugen. Og så skal det naturligvis også være nemt for hende at øve sin træning.

Jagten var derfor sat ind på et mindre….. Vi fandt 3 hos Hausholmliving. Det er nemlig ikke altid let at finde de lidt mindre varianter af marokkanske tæpper, som vi havde besluttet det skulle være, og her var simpelthen 3 fine.

Vi var så heldige, at vi fik lov til at låne dem alle 3 i et par dage, så vi lige kunne mærke efter, hvilket det skulle være. Neel og jeg havde en favorit, heldigvis den samme, men vi synes det var sjovt at høre, hvad jeres mening var. Afstemningen var ret tydelig. Jeres favorit var den samme som vores, og tæppe nr. 1, var den som blev her :-).

Hvis man vil se de to andre, så kan I se dem på instagram lige HER. Og hvis man var vild med dem, er de til salg hos Hausholmliving lige her.

Ellers vil jeg bare slutte søndagreflektionen af med at ønske jer alle en dejlig start på ugen der kommer…. 4 uger mere med hjemmeskole før påsken venter. Jeg håber godt nok det bliver den sidste periode nogensinde…. Men det er vidst et naivt håb…..

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar