Hjem

Nyt pojagi gardin… Og hvorfor nu det?

15. marts 2021

De fleste af jer opdagede nok, at jeg sidste weekend, satte min forholdsvis nye Pojagi gardin til salg. Og mange har spurgt, hvorfor….

Og det kan jeg som end godt forstå. Jeg havde jo lige købt det, betalt ret mange penge for det oven i købet, og var sådan set også glad for det.

MEN…. Det så virkelig hurtig rodet ud i mit hoved, både med bambus gardin inde i vinder, og så det store gardin hen foran vinduet. Tanken var, at jeg skulle bruge det som fotobaggrund, men grundet mit valg af farver, åd det faktisk ret meget lys, og jeg følte derfor slet ikke rigtig for, at trække det for, og nyde det fine udtryk af spillet i de fine firkanter.

Derfor, besluttede jeg, at det måtte videre. Det er blevet solgt, og hænger nu super smukt hos en anden, og det er jeg SÅ glad for.

Imellemtiden var jeg igang med bestillingen af et nyt. For det er jo ikke fordi, jeg ikke er vild med den her teknik. Jeg synes stadig det er super flot, og kan give et virkelig lækkert udtryk til rummet. Jeg kunne bare mærke, at det alligevel var et lidt andet udtryk jeg søgte.

Jeg har denne gang købt et, som er syet så det passer inde i vinduet. Gardin stangen er derfor flyttet ind i rammen, bambusgardinet er væk, og det nye gardin er også syet anderledes, så det kan hænge lidt mere i bølger, og ikke helt straigth, som det andet. Farverne er mere kølige – hvilket betyder – at lyset i rummet ikke bliver mørkt når det er trukket for, og så er felterne også meget større, hvilket for mig, giver et mere roligt udtryk, i det her rum, som vi er så meget i.

Det nye gardin ankom her i weekenden, og er nu blevet monteret. Godt nok midt i forspirring osv. Men man kan sagtens fornemme dets udtryk.

Gardinet er bestilt hos Arvestykke på instagram, hendes hjemmeside finder du lige HER. Virkelig et æstetisk og fint univers, jeg blev grebet på stedet 🙂

Pojagi gardin og forspiring.
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar