Hjem Mit liv

Status på Osteopat…. Og forårsstemning i stuerne…

18. marts 2021

Forårs solen brager ind af vinduerne igen…. Jeg har lige hørt, at varmen igen i næste uge, vil tage over, og at nattefrosten forlader os…. Vinduerne blev pudset for ikke så længe siden, og det betyder, at det hvirvlende støv, der danner sig hurtigere end lynet, ses TYDELIGT i de gyldne stråler. Men udover, at jeg faktisk har støv allergi, så er jeg ligeglad, for jeg er vild med at døgnet er tiltaget med mange timer, at vi om 14 dage sætter uret til sommertid, at jeg allerede har siddet 2 gange på terrassen kun i en strik trøje og at påsken står for døren….

Igår var jeg til osteopat for 2. gang. Det har jeg været edderspændt på, fordi jeg faktisk, siden sidste gang, synes jeg har mærket en forandring. Ingen mirakler, det er IKKE der vi skal hen, men jeg har mærket en forbedring. Der er 2 ting der spiller ind, det ved jeg.

Den ene ting handler om, at jeg rent mentalt, er blevet beroliget, og at jeg derfor ikke har forstyrrende tanker hængende tungt længere. Det hjalp uhørt meget, at få en forklaring på, hvad der højst sandsynligt er årsagen til, at min “gamle” krop klager sig…. Og det andet er så, at der er blevet startet en behandling op.

Siden sidst, fik jeg den store opgave, at STOPPE med at sove på maven. Det må jeg sige, det er virkelig svært. Jeg har gjort det altid, og det er 100% der, jeg slapper aller mest af. Men jeg har gjort en stor indsats, og jeg tror, at jeg i hvert fald 80 % af nætterne, ligger enten på ryggen, eller på siden. Det har så betyder, at min lænd nu klager sig, fordi min ryg er så vandt til, at bøje den anden vej…. Og det var derfor også en del af behandlingen igår, så jeg kan fortsætte mit mønster med at sove i andre positioner, end på maven.

Der blev behandlet i nakken, og i lænden igår, knap så meget i ryggen. Og da jeg gik der fra, havde jeg virkelig ondt i min nakke, og temlig ondt i hovedet….. Jeg tænker, det handler om, at der er pillet ved en masse. Det håber jeg.

Men jeg kan godt mærke, at jeg har en masse dårlige vaner i løbet af dagen, jeg sidder rigtig meget i sofaen og arbejder, jeg har en tendens til at ligge i sofaen, på en måde som nakken klager over, og det har jeg gjort længe. Det er derfor en kombination af, at jeg skal ændre vaner, samtidig med, at der forhåbentlig bliver løst op i min ryg. Den er låst, og stiv, mange steder siger han, så det bliver ikke fikset på 2 gange….

Jeg har en tid igen i næste uge, så nu er jeg spændt på, i løbet af de næste dage, om jeg igen vil begynde at mærke samme forbedring, som jeg gjorde i sidste uge, således det blive mindre og mindre smerter jeg møder op med….

Status for nu er derfor, at jeg har oplevet perioder med store forbedringer, men hvis jeg ligger forkert, eller har siddet for meget i sofaen, så brokker kroppen sig med det samme…..

Så ja, ingen mirakler, som jeg startede med at sige, men jeg håber virkelig, at jeg vil ende ud med en mærkbar forandring, og at ændring af vaner, kan være den sidste vej frem…..

Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, så kan du læse om det lige HER.

Ellers vil jeg bare slutte dagens indlæg af, men glimt fra vores hjem, idag, hvor solen væltede ind fra morgenstunden 🙂 Billederne er tage kl. 8.00 imorges 🙂

Står op til det her hver morgen, når solen er med os…. Jeg elsker det 🙂
Totte er gået kold efter nattens strabadser, den anden venter bare på han gider at lege…
Små glimt af påske har sneget sig ind…. Så hyggeligt
Solen på 1. salen, det her er helt tidlig morgen når jeg vækker pigerne 🙂
Små fine køb fra uge, Skeer fra Hay og en vintage oplukker, som jeg er helt tosset med
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar