Hjem Malede vægge

Ny farve på væggen…

4. april 2021

Der knokles stadig på projektet i gangen. Men der er lidt stilstand i den synlige del her oppe i den “beboede” del. For Jesper kan ikke bygget trappe og gelænder, før det bliver hverdag igen, vi mangler nogle materialer. Vi har brugt en del tid på at rydde ud og rydde op, og så skal der snart males en del i rummet hvor trappen går ned til. Det er ok at alle dage ikke går med arbejde fra morgen til aften, for det er påskeferie, og den skal vi også have lov til at nyde og mærke….. Gulve og vægge er færdige her oppe hvor vi er, men jeg vil gerne vente med at vise det hele frem, til vi har både trappe og gelænder på plads.

Men næste weekend, der rykker det igen, og det glæder jeg mig til….

Her oppe i stue etagen, fik jeg dog liiiige lyst til at lege lidt med en farve på væggen. Jeg er lidt træt af de kalkmalede vægge, men gad alligevel ikke, og male hele køkken alrum hvidt. Der er jeg ikke helt endnu, så i stedet, har jeg malet endevæggen, altså den med vinduet. Den er malet den smukkeste mørk blå farve, som giver en helt anden dybde til rummet. På den her mørke dag, er det lidt svært for mig at fange den rigtige farve, men den er virkelig fin 🙂

Nogen vil nok tænke, at det en mørk farve, at male på den her årstid. Men jeg har det ikke helt sådan, for vores rum er utrolig lyse, og kan derfor ofte bære de mørkere valg. Jeg er også blevet mere og mere glad for mørkere farve, jeg synes de hygger på en anden måde. Valget af de mørke gulve er til dags dato stadig den bedste beslutning vi tog, det er vi simpelthen så glade for 🙂

En mørk væg er også ret lækker, fordi den indrammer vinduet på en helt anden måde. Vi behøver ikke snakke om, hvor meget vi efterhånden trænger til at skifte lysninger i vores vinduer, for det er også ret tydeligt når man gør sådan noget her, men hvis vi ser bort fra det, så kan det virkelig noget, med den fine ramme på en mørk væg 🙂

Og nu er der ingen vej tilbage til kalkvæggen, den får jeg ikke tilbage, så når den her væg en gang skal være hvid, så skal alle de andre tages med….. så jeg håber jeg er glad for den et godt stykke tid…. ha ha….

Ellers har vi brugt dagene på gode påskefrokoster, på lange gå ture, på at sove længe….. Og ja, så har vi arbejdet rundt omkring i huset….. I haven er der godt gang i det hele, det er en fornøjelse at følge. Særligt lupiner og kæmpe valmuer står allerede frodige og grønne. Men bonderoser, rabarber, clematis, blåregn og hortensia står også i knop. Det er virkelig kun et spørgsmål om tid nu. Jeg elsker det 🙂

Her til aften lejer vi film, og nyder at vi har endnu en dag, hvor der er plads til lige præcis det man ønsker 🙂

Hvis man har lyst til at kaste sig over samme farve, så er farvekoden

 • Reply
  Nanna
  4. april 2021 at 19:27

  Jeg synes, det er en skøn farve!

  • Reply
   Mernee
   5. april 2021 at 9:29

   Tak, jeg er også ret tosset med den 🙂

 • Reply
  Venterpaavinblog
  5. april 2021 at 22:10

  Åh, lupiner og bonderoser er bare noget af det fineste.

  • Reply
   Mernee
   7. april 2021 at 15:27

   Det er det bare, og det er lige om lidt 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar