forandringer Hjem Søndagsreflektion

Trappe status….

11. april 2021

Søndagsreflektionen kommer primært til at handle om det, som pt fylder ret meget i vores liv. Nemlig den “mindre” renovering som vi kastede os over i påsken. Nu skal jeg egentlig ikke sige vi, for det er primært Jesper der knokler med det her. Hans hjerne arbejder for fuld tryk, samtidig med han liiige napper et kursus i ledelse og passer sit fuldtidsjob. Han er fandme sej…. Jeg kan desværre ikke overhovedet hjælpe, da min hjerne ganske enkelt ikke er skruet sammen til at bygge en trappe og et gelænder.

Men som I kan se på ovenstående foto her, så er han faktisk i mål med gangen, som er her i stue etagen. Gulvet er lavet og væggen er pudset op. I fredags savede han den gamle trappe af, og langsomt, konstrueres derfor den nye. Det er ikke sådan lige, han er jo ikke snedker, og har heller ikke snedker maskiner til rådighed, men jeg er alligevel dybt imponeret, for det lykkedes ham alligevel, at få lavet de smukkeste buer på vangerne.

Det foregår lidt i etaper, tingene bliver sat op, målt til, pillet ned igen, malet og sat op igen. På den måde, undgår man alt for meget tapen op, når trappen en gang er samlet og færdig.

Pt er vangerne næsten færdige, der er fræset huller til trinene, og de er grundet. Trinene er også så småt ved at finde sin vej til trappen, men de bliver også pillet af igen, for at blive olieret inden de bliver sat på. På den måde skal de nemlig kun have lak, når de sættes på, og det giver ikke mærker på de nymalede vanger.

Det er alligevel lidt af en proces, sådan et udtænke en trappe, og særligt en, som skal ligne den der går op til 1. salen, og som bliver pæn og smuk at se på, nu hvor den bliver så tydelig.

Når trappen en gang er i mål, så kommer turen til gelænderet, så “vi” har stadig et stykke vej endnu…..

I dag ville jeg blot vise jer en lille status på, hvor langt han pt er med projekt trappe 🙂

Her et billede lige inden trappen blev savet af…

Som billederne herover viser, tager det langsomt form. Man kan efterhånden fornemme udtrykket på trappen. Og jeg er virkelig glad for den, det bliver så pænt 🙂 Alle der har besøgt os siden væggen røg ned, siger, at det har en vild effekt i vores lille hus, det føles slet ikke som sådan en lille cigar æske når man træder ind længere, nu er der ægte luft i rummet og plads til at modtage folk 🙂

Ellers har weekenden ikke stået på så meget, pigerne har været på soveaftaler, hvilket var helt perfekt, nu hvor der rumsteres så meget. De var lidt halv dovne da de kom retur søndag, så der var ikke så meget tilbage på energi kontoen. Vejret bød udelukkende på sne og sjap, så ingen gad hverken gå tur eller hoppe på trampolin. Det var vidst bare ægte søndags stemning.

Lørdag aften, forkælede jeg Jesper med lidt go mad, og han tillod også sig selv lidt aften, så vi stenede lidt tv, og slappede af 🙂

Og ellers venter der en spændende uge forude, Merle skal endelig tilbage i skole, for første gang siden før jul. Hun glæder sig meget til at komme retur, møde sine kammerater, være fysisk tilbage i skolen og til at blive en del af en mere normal skoledag….. I næste uge, er vi også spændte på at høre, om indendørs idrætten stadig tillader opstart d. 21 april, og om deres gymnastik kommer med i den åbning. Det ved ingen endnu, så der ventes med længsel her hjemme…..

Håber ellers I alle har haft en dejlig weekend…. Og at foråret snart har tænkt sig at blive mere stabilt 🙂

 • Reply
  Marianne Maria
  11. april 2021 at 22:09

  Det lyder ellers også som en weekend. Håber Merle bliver glad for at komme i skole igen. Jeg ved ikke hvad ungerne hos mig ville have gjort, hvis ikke de måtte komme i skole. (Jeg arbejder på en dagbehandlingsskole, der har haft åben det meste af pandemien).

  • Reply
   Mernee
   15. april 2021 at 10:39

   Kære marianne

   Det har været så vidunderligt for hende at komme tilbage i den her uge, og nu sidder jeg edder spændt og holder øje idag, om de må fortsætte i næste uge, eller om det fortsat skal hedde hver anden uge…. Jeg håber det virkelig ikke, for jeg synes efterhånden det hele er så omstændigt og ekstremt, og ikke helt okay længere…..

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar