Hjem Søndagsreflektion

Søndagsrefleksion, trappe status og spiring…

18. april 2021

Sikke dog en weekend, den har virkelig været fyldt med solskin og varme. Der har ikke været så meget afslapning, men hvor har vi dog nydt det alligevel. Dørene åbne, varme briser der blæser ind, alt i haven vokser bare fra dag til dag, og man fornemmer tydeligt alle de grønne blade, der begynder at præge buske og træer.

Jeg har også været ude og klippe grene ind med de smukke vide blomster på. De dufter himmelsk, og så står de så flot i vase sammen med store lilla indkøbte ranker 🙂

Fredagen arbejdede Jesper det meste af dagen på noget andet end trappen, det lover jeg at vise jer om et par dage 🙂 Men resten af weekenden stod i gelænderets tegn. Trappetrin, og bagbeklædning er fuldstændig færdig, og næsten færdig malet også. Det bliver så vanvittig flot. Jeg ved godt jeg siger det ofte, men shit hvor er jeg altså mega stolt af ham jeg har giftet mig med, tænk at kunne udtænke den slags, jeg fatter det slet ikke.

Trappen ligner fuldstændig, at den har været her altid, og gelænderet bliver helt i samme smukke genre. Det er ikke færdigt endnu, så derfor vil jeg gerne vente med at vise, indtil det hele kan ses i en sammehæng. Men et lille sneak peak fra søndag morgen, det vil jeg gerne vise jer.

Lørdag aften var mine forældre inviteret på mad og hygge, så der fik det hele en pause, og vi havde nogle gode timer. De fleste af lørdagens timer blev brugt i haven for pigernes vedkommende, de legede og grinede, og nød så meget, at man ikke frøs under åben himmel. Neel har dog i løbet af ugen fået raget en lille forårs forkølelse til sig, men man ved det godt, det er så sikkert som amen i kirken, fordi man altid liiiiige får jakken af et par uger for tidligt.

Vi fik altså andet en bagekartofler, billedet er bare taget før resten kom på bordet… ha ha

Og i stuens vindueskarm, står min forspirring helt vildt og frodigt, det er så hyggeligt. Jeg plejer at kunne se ud af vinduet, når jeg sidder i sofaen, men det kan jeg slet ikke i øjeblikket, for det grønne tæppe der fylder, dækker for det hele, og man føler sig som krøbet ind i den grønneste lille hule. Hvis I vil se hvad jeg har plantet, kan det gøres i indlægget HER.

Lige udenfor vinduet er også vores kirsebær træer begyndt at blomstre. Jeg ser dagligt forbipasserende stoppe op og fotografere dem, og jeg forstår det godt, for de står så umådelig smukt lige nu. De har to tider hvert år, hvor de gør sig særligt bemærket. Den ene tid, er lige nu, og et par uger frem. Næste gang er i efteråret, hvor de står knald røde, inden de smider hele kronen og går i hi :-).

Ellers venter en uge, hvor Merle er tilbage i hjemmeskole….. SUK…. Jeg havde håbet, at de blev prioriteret i den fremrykkede genåbning. Det var de desværre ikke…. Jeg håber virkelig de kommer det næste gang, så de snart føler, at deres hverdag også bliver mere stabil og normal.

Til gengæld må gymnastikken starte, i et eller andet omfang på onsdag, så det bliver der i den grad planlagt omkring lige nu….. Og det glæder de sig helt uhørt meget til….. det er forståeligt.

Ellers vil jeg bare ønske jer alle en rigtig dejlig start på næste uge, håber den blir fyldt med solskin og gode stunder 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar