Børneværelser Hjem Inspiration

Kløvertapet på væggen…

28. april 2021

Længe har jeg sværmet for den her helt fabelagtige kløvertapet, men jeg skulle altså lige mærke efter, hvor vi synes den skulle sættes op, hvis den skulle være her i huset. I gangen har vi den smukke tapet fra william morris, som jeg stadig er virkelig glad for, så den skulle ikke skiftet. I stue etagen, ville den være enormt flot, men jeg vil helst sætte den et sted, hvor der er mindst sandsynlighed for, at blive hurtigt mættet af tapet væg, så helst ikke i et rum, som vi jeg er i hele tiden.

Derfor kom vi frem til, at det var hos Neel den skulle op. Det kunne man måske godt regne ud, i og med det er hende der er på billedet, men der måtte godt være en lille spænding i at komme ind på indlægget her for at se det 🙂 Hos hende var der tapet i forvejen, en smuk blå en fra Sandberg Wallpaper, men Neel ville godt ha lidt mere lys ind, omend hun havde ikke lyst til “bare” at få en malet væg ligesom Merle, så derfor, var det en ret nem beslutning, vi satte den op hos hende. Jeg kan derfor mærke, at jeg i den grad skal til at “låne” den som baggrund en gang imellem, for den er simpelthen SÅ SMUK.

Da Neel vågnede imorges sagde hun, “mor, det føles som om mit værelse er blevet meget større”, og det har hun helt ret i. Det gør det jo gerne, når man gør væggene lysere. Jeg elsker dog, at der stadig er tapet hos hende, og at det er den her helt vidunderlig kløvertapet, som jeg havde ønsket mig så længe.

Jeg startede faktisk med at købe en rest af Pernille Rosenkilde, i håb om, at det var nok. Men det var det desværre ikke, så jeg måtte købe en rulle mere før den dækkede. Tapeten kan købes hos Engelske Tapetmagasinet.

Så er foråret altså landet på væggene her i hytten 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar