Blomster haven Hjem

Ny thuja hæk og et smeltet moder hjerte ….

9. maj 2021

Tillykke med mors dag, til alle jer vidunderlige mødre der ude. Jeg har tilbragt det meste af dagen med min lille familie. Mine piger, min mand og min mor og min far. De kom til brunch, og var med helt indtil thuja hækken stod i jorden.

Jeg har fået de mest vidunderlig gaver fra mine piger. Et pop up kort fra Merle, hun er så vild til de kort, og fra Neel, i træ havde hun udskåret MOM, instagram, et hjerte og en puslepils brik, fordi hun synes, jeg er den vigtigste brik i hendes liv…. SUK, hvor er vi bare heldige med de to piger, de er så gode, så kærlige og omsorgsfulde….. Vi er så stolte af dem :-)…

Og apropos hæk, så er den altså ankommet, og den er sat, og jeg er happy helt ind i hjertet. Da den ankom imorges, var jeg liiidt skeptisk, for planterne var alligevel ikke helt så tætte og høje som jeg havde håbet, så vi valgte faktisk, at tilkøbe 12 planter ekstra, og endda i lidt mere volume, således vi alligevel fik et nogenlunde tæt look her fra start.

Jeg er med på, at de naturligvis også liiiige skal have lov, og have noget plads til at gro i, nede i jorden. Men det har vi sørget for, der var gravet godt ud, vi har tilkøbt ekstra god jord, og så fulgte der en helt særlig gødning med, som skulle give dem den mest optimale start.

Nu skal de bare have vand, vand og masser af vand. Det må de aldrig mangle, særligt her det første år eller to, indtil de får sådan ægte fat nede i jorden. Så vi har sat vores telefon til at dingle på faste tidspunkter uge ud og uge ind, så vi ikke glemmer at passe den fine grønne hæk, der nu så står her foran vores hus.

Højden er ca. 110 cm over jorden, på de højeste steder, men hvis alt går vel, vil den vokse i hvert fald 10-15 cm det første år, og ligeledes bliver hurtigt tæt i bunden. Det håber vi selvfølgelig på, så vi indenfor overskuelig tid, vil få det optimale ud af hækken.

Men vi er vilde med det, vi er vilde med det grønne vi har tilført vores grund foran huset. Det hygger og giver liv, på en helt anden måde end hegnet gjorde før. Det var bestemt også flot, og vi har været glade for det i alle de 15 år det har stået der. Men nu, hvor det alligevel skulle skiftes ud, så er det dejligt, at have tilført det hele noget nyt :-).

Ellers er weekenden gået i haven, jeg havde også nogle kampagner jeg skulle have gjort færdig til godkendelse, så tiden er virkelig fløjet afsted.

Lige nu, har jeg optur over, at den næste uge kun består af 3 dage, indtil vi alle igen tjekker ind i helligdage, med ekstra timer, til at lave hyggelige ting sammen. Vi håber i hvert fald, at vejret fortsætter i nogenlunde varmt klima, således vi kan få kickstartet drivhuset næste weekend 🙂

Men nu skal I se den fine hæk, hvor har jeg dog glædet mig til at kunne fotografere og vise det frem 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar