MIG Mit liv

Inde bag det ydre….

25. maj 2021

Billedet her er meget symbolsk, vi har så mange sider, som vi “spiller” i løbet af en dag. Jeg er mor, jeg er hustru, jeg er hende MERNEE på instagram og bloggen, jeg er forældre på skolen, jeg er veninde, jeg er lokal i min by, jeg er datter, jeg er “kollega” med de mange søde piger i min branche. Og for hver samtale jeg har, ved jeg, at jeg altid “spiller” en rolle.

Ikke på sådan vis, at jeg ikke er mig selv. Men man tager altid en eller anden kasket på, når man ved hvad det er der venter forude.

På det seneste har jeg været bekymret datter, bekymret mor, bekymret patient…. Og mange af disse kasketter, sidder på mig endnu, det er som om, at hver gang vi tror, at en uge bare skal “overståes”, så kommer der en ny efterfølgende. Sådan er dagene lige nu…. Panseret er oppe for fuld skrue….

Pinsen var go for os alle, nogle ting er begyndt at falde på plads, og mit hjerte en en smule lettere i den her uge, end den var i den forgangne. Men jeg kan med sikkerhed afsløre, at jeg om 5 uger, forhåbentlig har et meget lettere sind, end jeg har idag.

Tik Tok vendte tilbage efter mange måneders pause, det er meget sjovt at lave, som familie, overraskende hårdt, særligt for mig, jeg har seriøst INGEN kondition, selvom jeg går hver eneste dag…. Men det kommer man bare ikke i form af. I kan se de seneste “film” på min instagram :-). Det var utrolig befriende faktisk 🙂

Vi havde gode stunder med familie og venner, vi sov længe og vi hyggede os. Pinse solen dansede IKKE her i det jyske, det var selvfølgelig ærgerligt. Vi savner virkelig at være i haven, uden at fryse eller blive våd. Vejret appellere bare ikke til ret meget udendørs aktivitet i øjeblikket, og alle savner det.

Nu ser det dog ud til, at weekenden skulle blive rig på sol, og lunere grader, også i det jyske, det ser vi frem til, og håber holder stik.

Når jeg ser igennem mit feed, så føles det mørkt og gråt, men det har været umuligt for mig, at tage et eneste foto med gyldne stråler, i virkelig lang tid….. Og det ses, det smitter af, og særligt lige nu, hvor der også er drillerier i det indre.

Jeg sad her til formiddag, og skrev på dette indlæg, Beverly Hills 90210 kører i baggrunden, de gode gamle afsnit, og jeg flakker konstant over mod skærmen, fordi det netop er afsnittet, hvor vi for første gang ser facaden falde for Kelly. Alle synes hun er den sejeste fordi hun altid ligner ‘en, der har det lige en tand sjovere end alle andre, men der hjemme, er alt ved at gå itu. Og sådan er det stadig lidt idag, vi forsøger, at opretholde en vis facade, så det hele altid stadig ser okay godt ud, at tingene kører på skinner, problemerne, de er inde hos naboen. Men sådan er det jo ikke, vel? Vi tumler alle med vores, en indre lille kamp, der kæmpes på daglig basis.

Men lige nu, der nyder jeg mit arbejde, de små fine afbræk, der tvinger mig til at tænke i æstetik….. Og sår små frirum i mit indre…..

Tak fordi I læser med, både når jeg rokerer rundt i min stue, eller når jeg har lidt mere på hjerte.

Jeg ønsker jer alle en dejlig aften.

Reklame, det fine spejl er fra mit samarbejde med Montan 🙂
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar