Mit liv

At være lykkeligt gift??

6. juni 2021

D. 2 juni havde vi bryllupsdag, 12 år med ring på, 20 år som kærester, det vil sige næsten halvdelen af mit liv, har Jesper og jeg hørt sammen.

Da jeg lagde det op på Instagram på dagen, fik jeg de dejligste tillykker med på vejen, men min indbakke sendte mig også nogle lidt mere personlige spørgsmål. Nemlig om jeg ville dele “nøglen til et lykkeligt langt ægteskab”.

Den har jeg gået og tygget lidt over, for har jeg det? Ser vi sådan ud, ude fra…. Ja det gør vi nok, og hånden på hjertet, så har vi det nok også inde fra. Vi er gode sammen, vi er tætte og vi er stadig ret forelskede. Men vi har naturligvis også skænderier, uenigheder og alverdens ting som nogen gange gør, at vi går skævt af hinanden. Her i huset har vi en saver og en spender….. Gæt selv hvem der er hvem… ha ha…. og det, kan også skabe nogle uenigheder til tider.

Ingenting, af ovenstående, rusker dog i vores samhørighed….

Men det skyldes nok også, at vi har en forholdsvis stærk historik. Det tog mig tid før jeg var klar til at dele. Men der opstod flere og flere spørgsmål om, hvorfor fx. Jespers familie aldrig figurerer på mine billeder, og det er der en årsag til…..

Da vi havde 10 års bryllupsdag, skrev jeg DET HER indlæg om vores kærlighed til hinanden. Om forhindringerne vi mødte, før vi fik lov til at være OS. Om fertilitet, der gjorde os skrøbelige, men samtidig styrkede vores forhold. Og hvor jeg også åbnede op for, hvorfor vores familie er så lille som den er.

Det indlæg, skabte en naturlig interesse for, hvordan det er, at have valgt en del af sin familie fra. Og derfor skrev jeg DET HER indlæg, naturligvis med accept fra Jesper.

Hvis man ikke har fulgt med her inde, i alle mine skrivende år, så opstår der selvfølgelig nye interesserede spørgsmål, og også derfor, jeg skriver dette indlæg, der leder tilbage til de to skriv, der uddyber det på ærligste vis.

To år er gået siden jeg skrev dem. Men vores historie vil altid være vores historie….. Det er den, som har været med til at skabe os, og det vi har….. Og jeg elsker hver eneste dag, med min lille familie.

 • Reply
  Mirka
  7. juni 2021 at 8:10

  You are a great family. I wish you many more beautiful anniversaries .Mirka

  • Reply
   Mernee
   7. juni 2021 at 9:37

   thank you so so much 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar