Mit liv

Torsdags lykke på flere plan….

10. juni 2021

Min torsdag peaker på helt særlige niveauer i dag…. Jeg har faktisk næsten glemt, at jeg både er snottet og har lidt ondt i halsen ( er testet, og har ikke corona ). Men grundet før nævnte, så vågnede jeg kl. alt alt for tidligt, ca. kl. 04.30 vil jeg tro, og som jeg har gjort hver dag den seneste uge, så tjekkede jeg lige vacciner.dk, om det mon var blevet min tur. Og pludselig der, i det tidlige morgenlys stod der, “Hej Louise, du kan nu booke tid til vaccine mod covid 19″…. Jeg fik fluks booket tid, og rusket i Jesper, men desværre var de ikke kommet til hans årgang endnu. Jeg forstår mig ikke helt på rækkefølgen, den er tilsyneladende MEGET forskellig rundt i vores lille land. Men mon ikke den er der en af de nærmeste dage…..

HURRA i hvert fald, d. 5 juli skal jeg have mit første stik 🙂 Samme dag, som Merle skal have hendes sidste vaccine mod HPV, det kræver vidst en eller anden form for fejring vil jeg tro 🙂

Noget andet dagen har budt på, var et besøg på sygehuset. Jeg har været til samtale hos bryst kirurgisk afsnit i Vejle, i forhold til knuden i mit bryst. Der var både en ældre læge, en læge studerende og en sygeplejerske. De to førstnævnte mærkede begge løs, og havde ingen problemer med at finde den. Men efter gennemgang af billeder, var de begge meget enige om, at der ikke er nogen grund til at fjerne den. De mener ikke det er den der forårsager de jagene “smerter” jeg mærker, det kan meget vel være arvæv fra de to gange man tidligere har fjernet noget. Så hvis man laver endnu et indgreb i samme bryst i samme side, kan det måske endda blive endnu mere træls. Bindevævsknuden er helt og aldeles ufredelig, så for mig, handler det nok aller mest om, at forlige mig med tanken om, at den sidder der. Og så parkere tanken om frygt!

Grunden til at jeg mærker den tydligere er også, at – hvad enten jeg vil være ved det eller ej – så sidder brysterne altså ikke heeelt så højt og perfekt som de gjorde en gang. De er mere nedadgående, skal vi kalde dem det. Og derfor, siger det sig selv, når knuden nu sidder så højt, og brystfylden hænger lidt lavere, så er den bare mere tydelig…. ha ha…. The joy of getting older……

De siger dog, at den med meget stor sandsynlighed vil blive mindre eller forsvinde helt når jeg rammer overgangsalderen, så måske jeg bare lige skal lade den sidde, og se om ikke det sker. Omend jeg dog håber, det tager et par år endnu før jeg rammer det.

De har givet mig et par uger i tænkeboks omkring det hele, så alt i alt, en rigtig fin samtale, hvor jeg kunne gå der fra med helt og aldeles ro i maven.

Da jeg sætter mig i bilen ringer Merle så til mig. De har projekt i skolen, som de hver især skal holde et oplæg på 10 min omkring. Og hendes var i dag. Jeg har været så spændt. Hun har afholdt det for Jesper og jeg et par gange, og Neel har hørt det rigtig mange gange, så vi vidste hun havde ok styr på H.C. Andersen, som var hendes emne. Men jeg vidste også, hvor helt enormt nervøs hun var. Så jeg var spændt på opkaldet.

Men min store seje pige var SÅ GLAD, det var gået virkelig godt, hun havde fået fine roser omkring sit projekt. Så nu er hun, i skrivende på stund, på stranden med sin klasse, for at afslutte og sige farvel til 6.C, som hun har gået i i 7 år. Snart melder sommerferien sin ankomst, og i ugen op til, får hun sin nye klasse at vide – som de grundet elever der kommer ude fra, altid splitter op, og laver nye klasser til udskolingen.

Og sidst men ikke mindst, skal vi da fejre, at man fra på mandag, ikke længere skal bære mundbind, at utrolig mange ting efterhånden er tilbage i nogenlunde normale rammer….. Der er i sandhed lys forude nu, det synes jeg.

For et par dage siden satter krukker med fine pelargonier, i haven er den smukkeste blomstrende leben lige nu, det kan slet ikke beskrives. Duften er himmelsk, vinden er lun, og næsten alle måltider indtages på terrasen.

Så i dag, har været en vidunderlig dag, jeg gik direkte omkuld på terrassen i eftermiddag, eftersom jeg havde været vågen siden kl. 04.00…. Men solen varmede, fuglene fløjtede, jeg mærker ægte livet på sådan en dag.

Og nu venter en dejlig dejlig weekend lige om lidt. Den kommer I til at høre mere til :-)….. Og nu trækker jeg snart under dynen, og håber jeg er helt frisk igen i morgen 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar