Mit liv

Tankevækkende, varmt og vildt!!!

17. juni 2021

En uge jeg aldrig kommer til at glemme….

Det mest tankevækkende der er sket i den her uge, må være, da vi i mandags, ikke længere skulle bære mundbind her i Danmark. Det var simpelthen så mærkelig en følelse, at gå rundt, og handle mens man kunne smile til folk, have et udtryk og være en personlighed igen. Jeg har følt mig utrolig begrænset, indesluttet og trist bag de mange måneders mundbind, og jeg håber ALDRIG, det bliver en nødvenighed igen. Men nu må vi se. Mange lurende varianter kan sikkert vælte om os om kuld igen i efteråret, men jeg sætter min lid til, at vaccinerne gør deres arbejde, og sørger for, at den ikke på nogen måde får magten igen.

Pt. skal vi forhåbentlig på ferie om en måneds tid, og i de fleste lande syd på, er der stadig stramme regler om mundbind, som vi naturligvis vil overholde. Men i min hverdag, er jeg mere en lykkelig for, at det ikke længere er et krav her.

Det er tankevækkende, at noget som for et år siden føltes så fjernt, pludselig føltes så integreret, at man nærmest følte sig små kriminel, da man tog det af for første gang i mandags…. Jeg har stadig et par stykker i tasken.

I den her uge, har varmen for alvor også gjort sit indtog i Danmark, og jeg nyder det. Nyder at pigerne kan gå ud af døren om morgenen iført solcreme, shorts og sandaler. At vi har fået bassinet fyldt i haven, at Balou for alvor har fået lov til at “stå på egne ben” så døre og vinduer er åbne det meste af dagen….. Og nu, hvor han stort set selv bestemmer, så ligger han sig stadig tæt op af enten pigerne eller mig, og sover sin nattesøvn.

Igår, og i dag, har pigerne også for første gang i halvandet år, været til opvisning. Igår 2 stk. for forældrene, i dag, et større udendørs arrangement i Jelling sammen med 6 andre hold. Deres små maver har været meget levende, de har været spændt som flitsbuer. Pludselig var der nogen der skulle se dem igen, og hvor har de dog glædet sig….. Her til aften, sover de godt, for nu er det vel “overstået”…. Sikke en dejlig måde alligevel at slutte sæsonen af på. Og om halvanden uge, venter camp på Flemming Efterskolen, så nu skal der lige restitueres, inden den skal ha fuld gas igen.

Det vilde der også er sket i den her uge er, at vi har købt ny bil. En lidt impulsiv beslutning, fordi vi pludselig fik muligheden for at købe en demo model, der bare stod klar, en uge gik der, fra vi købte, til vi rullede den ind i indkørslen. Automatgear er nu min ny udfordrende ven…… Det er alligevel utroligt, så meget indgroet der sidder i en, i forhold til hvordan man har lært at køre bil……

Imorgen tidlig, skal jeg have rykket en visdomstand ud…. Det er jeg faktisk jævnt nervøs for, nærmere om det, i søndagens refleksion…. ha ha….

Ønsker jeg alle en fantastisk varm og sommerlig weekend.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar