Blomster Mit liv Oplevelser Rejser Søndagsreflektion steder jeg anbefaler

Status…. Før ferien….

11. juli 2021

Indeholder reklame

Der er lidt langt imellem indlæggene i øjeblikket, tror jeg næsten også jeg startede det sidste med. Jeg balancere imellem at arbejde, samtidig med at pigerne er hjemme. Og selvom det er store piger, der sagtens kan passe sig selv, så bliver man alligevel afbrudt en del i løbet af sådan en dag. Og det er helt okay, sådan skal det være.

Jeg har også ladet nogle ting ligge til de senere timer, og så har jeg haft nogle vidunderlige samarbejder/kampagner, som har involveret hele familien, hvilket gør det hele lidt nemmere.

Der er run på i øjeblikket, kulturlivet er åbnet, og det er fantastisk. Jeg elsker at formidle det, og jeg elsker i særdeleshed at opleve det. Museer, storbyer, forlystelsesparker, natur-steder…. I det hele taget elsker jeg, hvordan der summer af liv, lige gyldigt hvor man befinder sig igen.

I skrivende stund, er pigerne smuttet på overnatning hos mine forældre, men ellers har det været en vidunderlig weekend, hvor vi har tilbragt 2 dage i København. Først var vi inviteret til Camp Adventure, hvor vi gik tur op i det store smukke skovtårn, efterfølgende fik vi lov at plukke blomster i den helt enormt store blomstermark, som netop er åbnet i lørdags. Små stier rundt imellem blomstermix, jeg tror faktisk næsten de havde mig i tankerne, da de såede alle disse vidunderlige små farvede planter…. ha ha… Vi kommer tilbage igen, for pigerne ville også enormt gerne prøve den store klatrepark som foregår højt oppe i træernes kroner.

Efterfølgende gik turen til Hotel Tivoli, hvor vi overnattede – også i forbindelse med en kampagne – Fredag aften var vi rundt i de Københavnske gader, vi vandrede bare rundt, og nød livet, musikken og alt hvad byen sådan har at byde på sådan en fredag aften. Hele lørdag tilbragte vi i smukke gamle Tivoli i København. Lørdagen startede fra sin våde side, men heldigvis klarrede det op hen på eftermiddagen, så vi også fik lov til at nyde haven med solskin fra oven. Det er der nu alligevel noget helt særligt over. Forlystelserne havde ikke så meget kø på denne regnfulde dag, og det betød så mange ture i de forskellige forlystelser, at jeg opgav at tælle. Lad mig bare sige, at pigernes verden drejede en smule rundt da vi trillede hjem af…. ha ha

Iøvrigt et virkelig fint tilbud Hotel Tivoli og Tivoli Købehavn har kørende lige nu, All Inclusive kalder de det, og det må jeg i sandhed sige det er. Følg linket HER hvis du vil booke eller bare læse mere. Man kan virkelig få en billig tur til vores smukke hovedstad, og fx. opleve nogle af de fine ting som vi gjorde.

Mandag aften kommer pigerne retur, og så har jeg lovet dem, at bassinet i haven igen er oppe, de lover lange lune dage i næste uge, og det skal da nydes, når nu det er her. Og så føles det også lidt mere ferie agtig her i hytten, nu hvor jeg stadig skal udføre opgaver….. Men jeg priser mig lykkelig for, at jeg kan tilpasse det således, at jeg sagtens kan være til stede, og så alligvel få lavet det jeg skal.

Fredag tjekker vi alle ind i ferien, og det glæder vi os uhørt meget til….. Det er tiltrængt efterhånden, og vi ser især frem til, at Jesper også er joiner, han suser jo ud af huset hver dag på job, og det synes han alligevel er ved at være lidt træls, nu hvor vi alle er her på matriklen. De fleste af vores venner er hoppet i feriemood, og mange er endda også sust syd på, det føles som om vi holder sent ferie i år. Mit feed på instagram vidner også om, at mange allerede er langt inde i deres ferie….. Men nu er det snart os…. og heldigvis for det.

Må I alle få en dejlig start på den nye uge 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar