Mit liv Søndagsreflektion

Sensommer vibes….

31. august 2021

Vejrudsigten lige nu, den siger 23-24 grader, høj sol og lækker varm brise ind af vinduet….. MEN…. Det er ikke sommer, for fugten i græsset om morgenen er kold og våd, tågen ligger længe og når solen er på vej ned, holder varmen ikke ved….. Derfor, som kalenderen siger, passer det nok meget godt med, at vi i morgen går ind i september, den første officielle efterårsmåned….

Jeg elsker når solen begynder at stå lavt, for det betyder, at den når meget længere ind i stuerne. Det nyder jeg virkelig…. For selvom de lyse timer langsomt bliver ædt i hver sin ende, så føles det alligevel helt anderledes, når skyggerne kryber længere tilbage når solen kommer ind.

Havens træer begynder også, at have en snert af røde og brune nuancer, så den er go nok. Det er det sidste sen sommer feeling der skal suges ud af disse dage.

Weekenden, som vi lige er trådt ud af, den var sådan en ægte forsmag på efterår. Særligt fredag, som var blæsende og våd. Man krøb ind, og jeg tændte faktiske endda for varmen. Ovre på instagram, så jeg flere der havde gang i brændeovnen.

Jeg kender det godt, man kan næsten hige lidt efter den næste sæson, når man nu alligevel ved, at vi er på vej der hen…. 3 måneder til d. 1 december…. Tro mig, det kommer til at gå lyn hurtigt….

Vores dage er stadig helt skøre, weekenden var tæt pakket med pigernes gymnastik, hverdagene er fyldt op at træning, og i de her uger, også forældremøder, der er stort set noget på programmet hver enste dag i øjeblikket. En lille smule forpustet, det er vi altså…. Livet er for alvor vågnet op.

Merle fik igår sin sidste corona vaccine, det var spændende at se, om hun ville reagere voldsomt på den. Det er jo meget forskelligt, hvordan folk reagerer på de vacciner. Jesper og jeg gik fuldstændig fri at symptomer, bortset fra ømme skuldre. Og det lader til, Merle er lige så heldig. I hvert fald vågnede hun her til morgen, og havde det helt fint, bortset fra, at hun følte nogen havde givet hende en ordentlig en på skulderen, og så er hun også hævet under armen… Vi satser på, det ligsom de andre gange, falder til ro over de næste par dage.

Vi har også bestilt måltidskasser igen, vi er simpelthen håbløse til madplaner her i huset. I det hele taget, det her med at finde på, vi bliver næsten uvenner over det om søndage. Ingen af os er særligt opfindsomme, og ingen af os elsker at være i køkkenet. Vi kører rundt i de samme dumme retter uge ind og uge ud….

Så vi besluttede, at vi igen måtte ha gang i nogle nemme kasser. Mandag, onsdag og torsdag skal vi ud af døren senest kl. 17.00, så det skal bare været noget, som er lidt nemt at gå til, da jeg ikke gider stå og lave aftensmad kl. 15.00. Indtil nu, er vi glade for det, og selvom det er dyrt, så er vi bare nået frem til, at vi godt vil betale lidt for, at nogen “tænker” for os, og beslutter hvilke retter ugen har at byde på. Så kan vi selv spice det op, og gøre mere ud af det i weekenden….

Med sådan en uge, hvor solen står højt, priser jeg mig også lykkelig for, at jeg selv kan tilrettelægge min arbejdsdag, for når dagen bliver særligt presset, kan jeg altid flytte lidt rundt på noget, og alligevel nå at nyde en solstråle eller to. Jeg prioriterer at have tiden om eftermiddagen, når pigerne kommer hjem, og vi skal vende alt det nye der sker. De er stadig meget “på arbejde” rent mentalt når de går afsted. Alt det der rumsterede før sommerferien, det forsvinder ikke, bare fordi vi går på ferie. Det er her endnu, og vi skal stadig håndtere det, og guide vores to piger i, hvordan de får det bedste ud af det hele. Merle, som nu er i en helt ny klasse, der bliver virkelig brugt krudt her…. Og Neel, der har fået nye lærere, som lige skal lære dem at kende. Faktisk, ser jeg frem til forældremøder denne gang, for jeg synes godt nok gerne, at jeg vil vide lidt mere om trivslen generelt, her efter corona tiden….. Den har i høj grad sat sine spor, og jeg det ses virkelig nu.

Men kan også se, hvordan foreningslivet kæmper for at få de unge tilbage i deres sport. Hvordan det sociale, er noget som mange, simpelthen skal lære på ny…. Det er tab og konsekvenser, som først melder sig nu, og jeg HÅBER, af hele mit hjerte, at man stadig vil yde en stor indsats for, at have fokus på de her emner. Det kan godt være, at restriktionerne snart er forbi, og Corona – forhåbentlig – ALRIG vil få et særligt indtog igen…. Men der er lige nappet halvandet år at vores børns liv, og det er MEGET i deres alder, virkelig meget.

Ens påklædning er iøvrigt ca. lige så forvirret som vejret, forleden var jeg i frakke og kasket, i dag er jeg i soltop og shorts….

Dog køber jeg ikke sommertøj mere, jeg er absolut i de gode varme og brændte efterårs nuancer når jeg kigger på tøj til efteråret. Har så sent som i dag, modtaget den mest vidunderlig frakke, som jeg glæder mig til at iføre mig, så snart graderne falder igen…. Og jeg glæder mig også til at vise den frem, for wauw siger jeg bare…. Den er lige i skabet….. i hvert fald for mig….

Til gengæld synes jeg, at det er ret svært, at finde tøj til Merle. Hun er sådan rent størrelsesmæssigt, lige præcis for lang til fx zara børn, som vi har været meget glade for, men stadig for tynd til voksen i virkelig mange styles…. Så hvor finder man noget smart til de der små teens, der stadig godt kan li den stil, som bla. zara kører til børn…. Selvfølgelig er hun vild med jeans og sweatshirts, ligsom alle andre i hendes alder, men hun kan stadig også godt li det andet, og det kan jeg virkelig også, men vi har bare ret svært ved at finde det….!!! Hjælp modtages meget gerne 🙂

Ellers vil jeg bare ønske jer en vidunderlig uge i det gode vejr.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar