Mit liv

Genopstandelsen…..

10. september 2021

Den seneste uge har jeg ligget i min seng, stort set de fleste af døgnets 24 timer, bortset fra om natten, hvor jeg er trukket på sofaen, fordi jeg hoster helt tosset.

Jeg er sat skakmat af en eller anden latterlige forkølelsesvirus, der tilsyneladende dominerer ret meget på landsbasis i øjeblikket. Det startede faktisk den sidste dag i Sverige, jeg kunne godt mærke, at halsen begyndte at være øm, og jeg blev mere og mere mat i kroppen…. Håbede dog, at en masse c-vitaminer og god søvn kunne fixe det. Men nej, mandag var jeg helt fucked, og således gik det bare ned af bakke dagene efter.

Mange, virkelig mange, skrev til mig, at de lige selv havde været der i næsten 14 dage, men at man ca. på 5 dagen, kunne “opstå” fra de “døde” og ligesom være i det.

I dag, fredag, som er sådan 5-6 dagen, fik de ret, jeg er vågnet med en lidt mindre slatten feeling i kroppen, omend stadig mega snottet, mangel på stemme og hoster. Men jeg kan stå op, og jeg kan sidde her i sofaen, og arbejde lidt igen. For naturligvis at tage en lur også.

Igår, torsdag, da pigerne kom fra skole, sad jeg også i sofaen, de var sådan “eeejjj mor, du er oppe”. Helt glade. Og da Jesper og pigerne kom fra gymnastik, havde de pizzaer med hjem, som jeg havde ret meget lyst til, og til min glæde, også kunne smage.

Jeg tror det har toppet nu, så skal der genvindes en del energi og kræfter, og så satser jeg på, at jeg i løbet af næste uge, vil minde lidt mere om mig selv igen.

I aften er vi inviteret på middag hos mine forældre, og det glæder vi os til, og heldigvis, føler jeg mig også i stand til at tage afsted. Jeg har endda klædt mig pænt på.

I får dog ikke et foto af toppen af mig, det er endnu ikke fotogent overhovedet…. ha ha, jeg ser pænt slatten ud. Men jeg har iført mig smukke nye Aiayu bukser – som er købt i Merci i Give, der ville jeg have været ude i den her uge, men da det ikke var muligt, sendte Marianne dem, så jeg kunne se om de var mig, og det var de. SÅ LÆKRE, Aiayu er generelt et af mine de brands jeg altid har i min basis garderobe, så lækre materialer og gode farver, det passer bare til alt, og kan tones både op og ned.

Grundet manglende “liv” på toppen, har jeg derfor piftet resten op med en lyserød skjorte fra zara….

Jeg føler mig død hamrende træt, og har ikke rigtig haft lyst til at nyde de enormt smukke dage, som den her uge har budt på. Når man har feber, så behøver man ikke just add’e flere grader til kropstemperaturen, if you know what I mean….

Men der var en dag, hvor jeg fik behov for at lufte min dyne og pude, og der kiggede jeg lidt rundt i haven, og så hvor smukt den stod, der i sine begyndende efterårs klæder.

Og selvom jeg, ad flere omgange, har berettet om, at jeg ikke var klar til efterår, og hvor højt jeg ønskede sen sommer, så behøver jeg faktisk ikke mere varme nu, jeg er begyndt at glæde mig til frakker, støvler og tørklæder, til at lade skoene rasle gennem de nedfaldne blade. Til de tågede morgener med kølig dug, og min have, den glæder sig virkelig til noget mere regnvejr. Den seneste tørre periode har været hård ved de nye planter og træer vi har sat i år, så vi har vandet og vandet, i håb om, at vi kan holde dem kørende, indtil det ikke længere er nødvendigt, fordi der kommer så meget vådt fra oven.

Anyway, her er haven fra ugen, med det mest fantastiske vejr – som jeg ikke nød… ha ha, og fra en af de mange aftener, hvor dørene stod åbent til sent, pga de lune timer…. Lad os se, om ikke det langsomt vender nu :-).

Jeg håber I alle må få en vidunderlig weekend, vores står – som ofte, i gymnastikkens tegn, der er social weekend på pigernes ene hold – det glæder de sig helt vildt til, og søndag aften, er der træning, hvis energien ikke er helt opbrugt.

Jeg, skal streame en hel masse serier, for det vælter ind med gode nyheder i øjeblikket, og det er så belejligt, når man nu stadig er meget liggende…. ha ha

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar