Ikke-kategoriseret

Vi har stadig brug for hinanden….

17. november 2021

Annonce for UNICEF

Snart slutter vi endnu et år, endnu et mærkeligt år. Corona ligger der stadig, lige på toppen af hukommelsen, og minder os om, hvor meget vi led afsavn, kram og fællesskab. Hvordan hverdagen blev mere og mere lullet ind i pyjamas og morgenkåber.

Men vi skal være stolte af vores land, og vores måde at stå sammen – omend på afstand. Katastrofer og pandemier kender ikke grænser. Men vi har set, at man ved fællesskab, alligevel kan skabe store forandringer når det virkelig gælder.

Så når verdens fattigste lande mangler vacciner, når Afghanistan falder, og når jorden ryster under børnene i Haiti, står vi sammen om at hjælpe dem, der kalder på vores hjælp.

Det kan være svært, for os, der nu igen dyrker fællesskab, ser ind i en jul fyldt med julemarkeder, julefrokoster og masser af indkøbsture, at forestille sig, at det ikke ser sådan ud for alle.

Så mens vi nu nærmer os en jul, hvor vi ægte må tage hinanden i hånden, og danse om træet. Synes jeg også, at vi skal tage hinanden i “hånden” – og række ud, til dem der stadig behøver vores hjælp.

UNICEF er verdens største børneorganisation. De arbejder for at alle børn skal have en fair chance i livet og for børns rettigheder. De arbejder både med akut nødhjælp og mere langsigtede, bæredygtige løsninger til glæde og gavn for alle verdens børn.

For at samle så mange midler ind til alle disse børn, har UNICEF igen indgået et samarbejde med Liv & Simone, der denne jul har skabt 3 smukke juleprodukter eksklusivt til UNICEF. Alle produkter er udviklet med omtanke for miljøet. Produkterne sælges hos UNICEF og hos Liv & Simone.

ALT OVERSKUD FRA SALG AF PRODUKTERNE GÅR TIL UNICEFS ARBEJDE FOR VERDENS MEST UDSATTE BØRN.

For mig er det særlig vigtigt at hjælpe UNICEFs arbejde med børns overlevelse og trivsel. Der er mange emner at tage fat i, fx underernæring, spædbarnsdødelighed, HIV & AIDS, mødredødelighed, rent vand, toiletforhold og kendskab til hygiejne og vaccinationer mod mæslinger.

Jeg ville ønske, at man kunne hjælpe alle steder. Men det er netop derfor, at det er så fantastisk med en organisation som UNICEF, fordi man ved at støtte dem, ved at der bliver støttet de helt rigtige steder.

I de sidste 30 år er der sket enorme fremskridt for verdens børn. For eksempel overlever næsten 60 procent flere børn under fem år i dag i forhold til i 1990.

Hvis I vil læse mere om de specifikke emner, kan det gøres lige HER.

Processed with VSCO with j5 preset

Ved at gøre din jul, endnu finere, og hyggelig, med de her vidunderlige julesager fra Liv & Simone, så vil du samtidig være med til at gøre en kæmpe forskel, for verdens børn.

Det er i virkeligheden, det aller vigtigste budskab med dette indlæg.

Og så håber jeg, at I gennem mine billeder, kan blive friste til at købe de fine kugler, de fine sanghæfter eller det flotte DIY-Adventskit, til en hyggelig stund der hjemme.

Vi har i hvert fald fået meget glæde af de fine kit som kan købes. Pigerne brugte lang tid på at lave den smukkeste mistelten, male på lys, farvelægge snemænd og til og fra kort….. Nu er vi ganske enkelt klar til at indtage den fine julemåned :-).

Du kan købe julekugler lige HER, Adventskittet lige HER og de smukke sangbøger lige HER. Og ved køb, støtter I som sagt den aller fineste sag, nemlig alle de børn i verden, som også fortjener en fair chance her i livet.

OBS. Julekuglerne er en smule forsinkede, og vil derfor først være online fra fredag d. 19 nov. Men herefter kan den findes lige HER:

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar