Mit liv Vores familie

Vi glemte vores kobberbryllup….

13. januar 2022

Yep….. Den er go’ nok….

Årene er gået, vi blev gift d. 2. juni 2009, og d. 2. dec 2021 havde vi så kobberbryllup. Men det gik først op for os, da vi sad over nogle julerester i ferien.

Vi havde talt om det i sommers, at det vidst var i år vi havde kobberbryllup, ikke at det var noget vi skulle holde fest over, men det skulle da lige ha sig en lille benævnelse….

Og således gik månederne, og pludselig sad vi der, midt i julefreden, og kom i tanke om, at det næsten var en måned siden, at vi havde kobberbryllup. Faktisk kom vi igen i tvivl, og regnede lidt frem og tilbage, men det var altså rigtigt, datoen var passeret lige hen over hovedet på os.

Tillykke sagde vi over aftensmaden, og skålede i et glas sodavand….. ha ha….

Men det er typisk os, vi har aldrig sådan gjort det store ud af vores bryllupsdag, vi har endda præsteret også at glemme den et par gange. Så jeg kan -uden at fornærme nogen- sige, at den dag nok i virkeligheden ikke betyder alverden for os.

Vi blev i sin tid gift på rådhuset – havde inviteret de nærmeste venner og familie med på cafe til brunch, Merle var 8 måneder gammel. Sidst på eftermiddagen rejste vi på en 3 dages kærlighedsrejse til Paris – mens hun var hos mine forældre.

Hverdagen for os, har og vil altid være meget vigtigere. Den suser afsted, i temlig høj fart. Det nævner jeg ofte, fordi jeg nogen gange kan synes, at der er meget drøn på i eftermiddagens sene timer og weekenderne. I øjeblikket kan vi også se, at alle weekender fra nu, og indtil slut februar, har vi noget planlagt. Det er naturligvis helt frivilligt, og vi ser frem til det meste – en del af det er også pigernes gymnastik (som stadig står i anførselstegn, ligesom flere andre fine ting vi glæder os til).

Men det er en hverdag og et liv, som vi har skabt sammen. Vi har været sammen i over halvdelen af vores liv. Det er mange år, og der går derfor, selvfølgelig også hverdag i den for os. Men vi er gode til at bremse op, hvis det glider for meget over i praktik, og lige minde hinanden om, at hov!! Vi er også Louise & Jesper i det her. Og det elsker vi at være. Men vi kan også mærke, at Jesper har fået et job, som er mere tidskrævende, og at hans store engagement i pigernes gymnastisk, selvsagt også tager mange timer på ugebasis. Derfor er jeg også ofte med ude og se træning, fordi det på den måde, er nemmere at snakke med, når de alle 3 har været samme sted og oplevet det samme.

Vi har altid holdt meget af, at gøre mange ting sammen. Det aller bedste vi ved, er når vi kan trille ud i det blå, og opleve sammen. I disse dage, er vi begyndt at kigge ind på sommerferien 2022. Hvad skal vi opleve i år, hvor skal vi tage hen, hvor skal vi bo osv. osv. Sådan er det selvfølgelig nok for de fleste. At man værdsætter ferierne højt. Fordi hverdagene, ofte er tæt pakkede. Men vi elsker også vores hverdag, fordi vi stadig gør mange ting sammen, og har følelsen af, at vi er med i pigernes liv, har en “finger på pulsen” i forhold til deres liv, og hvor de er henne i det. Min hverdag, hvor jeg er på sidelinjen i det meste, af det de foretager sig, og ofte har en god feeling med, hvis der er noget der trykker, som vi skal snakke om. Noget der er fedt, som vi skal glædes over, og selvfølgelig også, når det bare er helt alm hverdag, som vi ikke behøver at snakke om, men bare trives i.

Det er i virkeligheden, det aller vigtigste, og midt i det, så smuttede altså kobberbrylluppet…. ha ha…..

I weekenden skal vi spise go mad, drikke vin og drinks med 2 hold venner, alle vores børn er jævnaldrende og skal sove sammen (et andet sted) – det er da lykken, når sådanne aftener kan lykkedes. Vi glæder os i hvert fald helt vildt, og det ved jeg at pigerne også gør….. Det er måske her, vi skal skåle en ekstra gang for vores ægteskab og “fejre” det med vores venner. Og så er jeg helt sikker på, at vi ikke skal lave en dyt søndag, udover at hente mc d. og stene noget streaming…. ha ha…. Og så napper vi 12 1/2 år mere, så må vi se om sølvbryllup er noget vi skal fejre…. ha ha 🙂

 • Reply
  Lisa
  15. januar 2022 at 17:52

  Set fra der hvor jeg står, er det ikke mærkedagene, der er de vigtigste. De er dejlige! De skal fejres! – på et eller andet tidspunkt 😀 – men det ER ikke dem, der er flest af i et ægteskab!
  Det er derimod hverdagene, der er flest af, og hvis de fungerer så godt, at man rent glemmer mærkedagene, så vil jeg sige, at man har et rigtig godt parløb kørende.

  Kæmpestort tillykke med kobberbrylluppet! 12 1/2 år, Niller! Så ved man et og andet 😉

  • Reply
   Mernee
   17. januar 2022 at 10:34

   ha ha, fantastisk besked at få, tusind tak for det 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar