Mit liv Søndagsreflektion

Stilhed efter storm….

30. januar 2022

Jeg har været tjekket lidt ud, for nogle dage, ikke mange, men alligevel nok, til at nogen har tænkt, hvor jeg mon var. Sådan er det jo, når man som jeg, stort set er aktiv hver eneste dag på fx instagram. Og det har jeg været i over 10 år. Sådan en feeling af altid at have lidt fri, og være lidt på arbejde. Aldrig enten eller. Men nogen gange, så har jeg også behov for ikke at dele ud. Om det så “bare” er et billede af stuen, eller køkkenet, som egentlig ikke fortæller, hvordan det står til. Men jeg synes heller ikke helt, at det giver mening, at smide et foto op af et rum, bare fordi, hvis der nu er noget andet der tumler i kulissen.

Det er der som sådan ikke lige nu, jeg har bare haft lidt svært ved at trække tandhjulet i gang her i starten af 2022. Jeg lider virkelig af, at corona har kørt mig ned i et eller andet hul, som jeg tilsyneladende bliver ved med at blive skubbet ned i. Oven i det, har vi været ramt af selvsamme virus, som også gør, at man bliver låst i sine egne små firkanter.

Vi har en helt vidunderlig oplevelse, der står og venter på os, lige om lidt. Men grundet rejse restriktionerne, tør vi stadig ikke helt tro på det. Og det er også lidt frustrerende, at et lille dumt ikon 🦠 kan være så afgørende for, om man kommer afsted eller ej. Men det ser lysere ud nu, end det gjorde for 2 uger siden, så vi håber naturligvis, at kufferten kan pakkes meget snart.

Jeg har iøvrigt heller ikke lukket et øje i nat. Shit et stormvejr der har sust rundt i vores lille land, de mange afpillede grene – på vores meget fine ranke der kravler på soveværelset – var knap så populær i nat, fordi dens grene har “banket på” HELE natten. Jesper rykkede til sidst i stuen, for at opdage, at også roserne havde noget at skulle have sagt på disse vinduer… ha ha…. Så heller ikke han, var den friskeste da vækkeuret ringede.

Og hvorfor ringer det så på en søndag, jo det gør det fordi, at pigerne og Jesper har været optaget af gymnastik siden lørdag formiddag, for kun lige at komme hjem og sove. Talentholdet har i denne weekend, lært de sidste serier, og sat det hele sammen, således de nu har et helt færdig opvisning klar, til den kommende sæson.

Jeg havde ondt i maven hele dagen igår, fordi det præcis var den her weekenden, for 2 år siden, at jeg blev ringet op, sidst på aftenen, at Merles albue var gået af led, og at jeg skulle kommer der over asap, da hun skulle på skadestuen med Jesper og Neel var utrøstelig…

Sidste år blev den her weekend, og hele opvisningssæsonen aflyst pga corona, så derfor, har jeg glædet mig, i 2 år, til at vinge den her weekend af, og få 2 hele og glade børn hjem. Og ydermere, med udsigten til, at alle de opvisninger vi nu har haft stående i paranteser og anførselstegn, kan vi for alvor godt begynde at glæde os til, fordi samtlige restriktioner er væk fra på tirsdag. Jeg glæder mig rigtig meget, til at tage hul på det her, til at de endelig, efter 2 hele aflyste sæsoner, endelig kan komme ud og vise, hvad det er de brænder for. At vise sig som hold, glæde sig på hinandens vegne og yde en fed indsats i samlet flok.

Det var så fedt, at hente dem i dag, og få præsenteret det som helhed. De havde fået deres opvisningsdragter, så der stod de, en samlet flok i smukke blå dragter, med trætte omend stråelende og stolte øjne. Det var svært, ikke at blive rørt.

Derfor var det også trætte tøser og mand der kom med hjem i eftermiddags, og meget glædeligt, at jeg havde rengjort hele hytten, således at alle mere eller mindre kunne flade ud efter bad og lidt mad….

Reklame//Også måltidskasser er vi igen startet op med, og heldigvis for os, blev HelloFresh leveret i eftermiddag, og vi skulle derfor ikke tænke på noget som helst. Vi er glade for HelloFresh, og kørte også med dem de sidste 4 måneder af 2021. For os er de det bedste valg, pga de mange valgmuligheder der er uge efter uge. Det er ikke svært at finde 5 retter, når der er 18 at vælge imellem. Jeg kommer med en rabatkode til jer lige om lidt, hvis man har lyst til at prøve det.

Nu er vinden aftaget, og alle glas i drivhuset er bestået. Et par døde stauder har lagt sig ned, og glemte havehynder har jeg fundet rundt omkring i haven, men ellers er vi gået ganske fri af stormen, borset fra den larm den præsterede. Det bliver ikke svært at finde under dynen idag, i rent sengetøj…. aaaahhhhh

Håber ikke I er blæst væk derude…. Kram og go aften

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar