Mit liv mit outfit

Vidste du det om Hunkemöller

9. juli 2022

Annonce for Hunkemöller

Jeg nyder sommeren her i Danmark, mens jeg tæller ned til, at vi kører til Frankrig og Italien om kun få dage. Ovenpå et lidt turbulent forår, så glæder vi os til at koble af og slappe af som familie. Turen vi skal på kan I læse om i mit seneste blogindlæg. Nye steder hele vejen igennem, det bliver en på opleveren.

Men dagene her hjemme i haven, er nu også helt okay, på billederne her har jeg iklædt mig en skøn strandkjole fra Hunkemöller. Den er luftig og behagelig til de varme dage her i Danmark, og min ferie om ikke så længe.

Rigtig mange kender mest Hunkemöller for deres lingeri, men Hunkemöller har faktisk en bred vifte af produkter, bl.a. badetøj, ”almindeligt undertøj” og forskellige typer strømper (nylon, hygge, osv.). Vidste du det? Jeg gjorde faktisk ikke, før jeg for ganske nyligt blev introduceret for de andre kategorier.

Hunkemöller er en af de største lingeri specialister i Europa, og de designer og tester selv deres produkter, så du altid kan finde noget i høj kvalitet og god pasform, hvilket er super vigtigt for mig, når jeg køber undertøj. Priserne er også altid rimelige, så det er bare et plus i min bog. Og så kan du ovenikøbet være heldig og finde mange af deres produkter med ekstra rabat, hvis du holder øje inde på hjemmesiden, hvor de hele tiden har nye rabatkoder.

Derfor, leder du efter BH’er, badedragter eller nattøj? Så er Hunkemöller det rette sted! Her finder du både basis bh’er til hverdagsbrug samt elegante feminine og sexet lingeri og behagelige trusser.

Hvis man er aktiv sportsudøver findes der også sports-bh’er, der passer til enhver sport. Der findes tre levels, man kan vælge imellem for at få den rigtige støtte.

Udover lingeri har Hunkemöller også et bredt udvalg af badetøj, strømper og tilbehør. Hvis man er mere på jagt efter hygge outfit, findes der komfortable pyjamas, men også forførende underkjoler, til en “spændende” aften.

Pssst… du kan finde den grønne kjole jeg har på lige her.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar